Υπήρξαν σκληροί αντίπαλοι αλλά και συμπαίκτες – Το συγκινητικό αντίο του Φασούλα στον Γιάννη Ιωαννίδη

4 Οκτωβρίου, 2023


Ο χώρος του ελληνικού μπάσκετ αποχαιρετά με συγκινητικά λόγια καρδιάς τον μεγάλο Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη (4/10) μετά τον χρόνιο αγώνα, που έδινε με ένα πρόβλημα υγείας, που τον ταλαιπωρούσε.Στον ΑΝΤ1 μίλησε ο Παναγιώτης Φασούλας το βράδυ της ημέρας, που έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση με τον θρύλο του μπάσκετ να μιλάει για τον εξίσου θρύλο του μπάσκετ, Γιάννη Ιωαννίδ…

...η (δείτε εδώ πότε θα γίνει η κηδεία του).Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Φασούλα για τον Γιάννη ΙωαννίδηΟ Φασούλας τόνισε από μεριάς του, πως περίμεναν τα δυστυχή νέα, σε κάθε περίπτωση όμως η ανακοίνωση θανάτου τον σόκαρε. Έτσι λοιπόν, θέλησε να θυμηθεί μόνο τις καλές στιγμές με τον...

Ο χώρος του ελληνικού μπάσκετ αποχαιρετά με συγκινητικά λόγια καρδιάς τον μεγάλο Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη (4/10) μετά τον χρόνιο αγώνα, που έδινε με ένα πρόβλημα υγείας, που τον ταλαιπωρούσε.

Στον ΑΝΤ1 μίλησε ο Παναγιώτης Φασούλας το βράδυ της ημέρας, που έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση με τον θρύλο του μπάσκετ να μιλάει για τον εξίσου θρύλο του μπάσκετ, Γιάννη Ιωαννίδη (δείτε εδώ πότε θα γίνει η κηδεία του).

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Φασούλα για τον Γιάννη Ιωαννίδη

Ο Φασούλας τόνισε από μεριάς του, πως περίμεναν τα δυστυχή νέα, σε κάθε περίπτωση όμως η ανακοίνωση θανάτου τον σόκαρε. Έτσι λοιπόν, θέλησε να θυμηθεί μόνο τις καλές στιγμές με τον Ιωαννίδη, καθώς οι δύο τους είχαν υπάρξει συμπαίκτες, αλλά και αντίπαλοι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.