«Πάντα ήσουν νικητής, τώρα το απέδειξες» – Απέραντη χαρά για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

25 Απριλίου, 2024


Σανίδα σωτηρίας για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Φως» από τους γιατρούς για την κατάσταση του τραγουδιστή – Οι νεότερες εξελίξεις για την υγεία τουΘετικά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα, που παραμένει ακόμη στη ΜΕΘ μετά το έμφραγμα που υπέστη κατά τη διάρκεια των προβών του J2US.Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του iatropedia.gr για τις εξελίξεις…

... παραμένει ακόμη στη ΜΕΘ μετά το έμφραγμα που υπέστη κατά τη διάρκεια των προβών του J2US.Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του iatropedia.gr για τις εξελίξεις γύρω από την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα, ο τραγουδιστής ανταποκρίθηκε σε απλές οδηγίες των γιατρών.Σύμφωνα με τις ίδιες...

Σανίδα σωτηρίας για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Φως» από τους γιατρούς για την κατάσταση του τραγουδιστή – Οι νεότερες εξελίξεις για την υγεία του

Νικητής της ζωής ο Δημήτρης Κόκοτας μετά από 23 ημέρες σε κώμα ξύπνησε και άρχισε να ανταποκρίνεται στους γιατρούς – Αισιόδοξοι οι γιατροί για την αποσωλήνωση

Θετικά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα, που παραμένει ακόμη στη ΜΕΘ μετά το έμφραγμα που υπέστη κατά τη διάρκεια των προβών του J2US.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του iatropedia.gr για τις εξελίξεις γύρω από την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα, ο τραγουδιστής ανταποκρίθηκε σε απλές οδηγίες των γιατρών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πλέον έχει λιγότερες υποβοηθούμενες αναπνοές από τη μηχανική υποστήριξη και περισσότερες δικές του, γεγονός που εκπέμπει αισιόδοξα μηνύματα για την αποσωλήνωσή του.

Ωστόσο, οι γιατροί παραμένουν επιφυλακτικοί, καθώς περιμένουν να πέσουν κι άλλο τα επίπεδα των κατασταλτικών φαρμάκων, τα οποία τα έχουν κόψει μεν εδώ και μέρες, αλλά παραμένουν ακόμη σε υψηλές συγκεντρώσεις στον οργανισμό του αγαπημένου τραγουδιστή, έτσι ώστε να έχουν μία πιο ασφαλή εικόνα.

Ένα μήνα μετά το καρδιακό και το έμφραγμα έγινε γνωστό για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Πρώτη φορά υπάρχουν αυτά τα σημάδια στον οργανισμό του – Η σύζυγός του έμαθε…»

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει τη μάχη του στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς» και δείχνει, σιγά σιγά, να την κερδίζει, αφού τα πρώτα θετικά σημάδια έχουν εμφανιστεί για τον αγαπημένο τραγουδιστή.

Με ένα μήνα να έχει περάσει από το καρδιακό και το έμφραγμά του, χθες (23/4) έγινε γνωστό πως οι γιατροί έχουν αρχίσει τη μείωση της φαρμακευτικής αγωγής που «κρατά» τον καλλιτέχνη σε καταστολή, ώστε να δουν σε ποιο επίπεδο είναι εφικτό να «ξυπνήσει» χωρίς να υπάρχει πρόβλημα για τον οργανισμό του. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι σταδιακά ο Δημήτρης Κόκοτας έχει αρχίσει να επανέρχεται και να ανακτά τις αισθήσεις του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.