Σοβαρό ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη (Βίντεο) – Πρήστηκε το μισό της πρόσωπο: «Λες και έχω κάνει αποτυχημένο υαλουρονικό είμαι»

19 Απριλίου, 2024


Δύσκολη μέρα η σημερινή, Παρασκευή 19 Απριλίου, για την Δήμητρα Αλεξανδράκη, καθώς είχε ένα σοβαρό ατύχημα. Όπως αποκάλυψε μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την ώρα που περπατούσε, έπεσε στο κεφάλι μία μπάρα που είχε τοποθετηθεί κοντά της για να μην περνούν τα αυτοκίνητα.Κρατούσε πάγο στα χέρια της και τον είχε τοποθετήσει στο πρόσωπό της, στο μάγουλο και στα χείλη, …

...καθώς η μία της πλευρά είχε πρηστεί εντελώς. Παρόλα αυτά, δεν έχασε την καλή της διάθεση και έκανε χιούμορ για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.Το ατύχημα της Δήμητρας Αλεξανδράκη«Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Πήγα να περάσω από κάπου που είχε αυτές τις μπάρες που κατεβαίνουν...

Δύσκολη μέρα η σημερινή, Παρασκευή 19 Απριλίου, για την Δήμητρα Αλεξανδράκη, καθώς είχε ένα σοβαρό ατύχημα. Όπως αποκάλυψε μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την ώρα που περπατούσε, έπεσε στο κεφάλι μία μπάρα που είχε τοποθετηθεί κοντά της για να μην περνούν τα αυτοκίνητα.

Κρατούσε πάγο στα χέρια της και τον είχε τοποθετήσει στο πρόσωπό της, στο μάγουλο και στα χείλη, καθώς η μία της πλευρά είχε πρηστεί εντελώς. Παρόλα αυτά, δεν έχασε την καλή της διάθεση και έκανε χιούμορ για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Το ατύχημα της Δήμητρας Αλεξανδράκη

«Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Πήγα να περάσω από κάπου που είχε αυτές τις μπάρες που κατεβαίνουν για να μην περνάνε αυτοκίνητα. Ήταν σηκωμένη, περνάω, δε με είδαν. Κατέβηκε η μπάρα και προσγειώθηκε στο κεφάλι μου. Σκίστηκαν λίγο τα χείλη μου, λίγο έχω πρηστεί, την έχω ακούσει. Καλά είμαι, σιδερένιο το κεφαλάκι. Λες και έχω κάνει αποτυχημένο υαλουρονικό είμαι ρε γαμ@το. Γιατί; Όχι ρε γα@το και έχω και γύρισμα! Δεν το πιστεύω…», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Έχω φωτογραφίες που είμαι παραμορφωμένη! Αν με έβαζαν σε ένα φέρετρο θα…» – Ο κρυφός γάμος και ο κακοποιητικός σύντροφός της

Δήμητρα Αλεξανδράκη σοβαρό ατύχημα

Το πρόβλημα υγείας που της προκάλεσε η οικογένειά της

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου δημοσίευσε στο προφίλ της ένα βίντεο με την ίδια να φαίνεται αρκετά ταραγμένη.

Αποκάλυψε με αυτό, συγκεκριμένα, πως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο την έχει καταβάλει πάρα πολύ και σε ψυχολογικό επίπεδο και δεν ξέρει τι να κάνει γι’ αυτό, ενώ άφησε να εννοηθεί πως το θέμα που έχει προκύψει έχει να κάνει με την οικογένειά της.

«Τελείωσα τη δουλειά πριν λίγο, πάω να μαζευτώ σπίτι. Παιδιά, περνάω πραγματικά πολύ δύσκολα αυτές τις μέρες. Δεν ξέρω, αυτή η αρρώστια δε λέει να φύγει. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο. Εκεί που παίρνω φόρα να κάνω πράγματα, μετά κάνει μια “φραπ” και με κατεβάζει πάλι κάτω. Κλείνει η φωνή μου, με πιάνει το κεφάλι μου, τα πάντα. Πότε θα φύγει αυτό το πράγμα;», ακούγεται να λέει στο βίντεο και σημειώνει χωρίς να δίνει παραπάνω λεπτομέρειες για το τι έχει συμβεί:

«Δε με καταβάλει η σωματική κούραση αλλά η ψυχολογική. Νιώθω ότι αυτό με αρρωσταίνει. Το κρίμα είναι να σε αρρωσταίνει η ίδια σου η οικογένεια».

Δείτε επίσης: «Η παιδική μου φίλη και ο αδελφός μου…» – Η αποκάλυψη της Αλεξανδράκη για το λόγο που δεν αποκαλύπτει τον σύντροφό της

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.