35χρονη tik toker καλεί τις γυναίκες να μην ξυρίζονται: «Σταμάτησα να ξυρίζω πόδια & μασχάλες και με θέλουν όλοι»

5 Απριλίου, 2024


Μπορεί η τρίχα στα πόδια και τις μασχάλες των γυναικών να θεωρείται ως ένα αντιαισθητικό σημάδι για κάποιους, ωστόσο μια γυναίκα σταμάτησε να ξυρίζεται και από τότε δέχεται σωρηδόν ερωτiκές προτάσεις.Με την ευκαιρία, δείτε πως θα απαλλαγείτε από τις τρίχες που γυρνούν ανάποδα στο δέρμα.Η 34χρονη Aria Loca πέταξε το ξυράφι σε ηλικία 21 ετών, αντλώντας έμπνευση από το εξώφυλλο ενός άλμπουμ της Patti…

... Smith, όπου η τραγουδίστρια επιδείκνυε τις τριχωτές μασχάλες της.Σύμφωνα με τη Mirror, η γυναίκα από το Μεξικό υποστήριξε πως «έχουμε υποστεί πλύση εγκεφάλου από τη γέννησή μας για να ταιριάζουμε με τα κοινωνικά πρότυπα. Πιστεύουμε ότι οι γυναίκες πρέπει να έχουν λείο και άτριχο...

Μπορεί η τρίχα στα πόδια και τις μασχάλες των γυναικών να θεωρείται ως ένα αντιαισθητικό σημάδι για κάποιους, ωστόσο μια γυναίκα σταμάτησε να ξυρίζεται και από τότε δέχεται σωρηδόν ερωτiκές προτάσεις.

Με την ευκαιρία, δείτε πως θα απαλλαγείτε από τις τρίχες που γυρνούν ανάποδα στο δέρμα.

Η 34χρονη Aria Loca πέταξε το ξυράφι σε ηλικία 21 ετών, αντλώντας έμπνευση από το εξώφυλλο ενός άλμπουμ της Patti Smith, όπου η τραγουδίστρια επιδείκνυε τις τριχωτές μασχάλες της.

Σύμφωνα με τη Mirror, η γυναίκα από το Μεξικό υποστήριξε πως «έχουμε υποστεί πλύση εγκεφάλου από τη γέννησή μας για να ταιριάζουμε με τα κοινωνικά πρότυπα. Πιστεύουμε ότι οι γυναίκες πρέπει να έχουν λείο και άτριχο δέρμα. Κάποτε ήμουν έτσι, αλλά δεν μου άρεσε αυτό. Ξυριζόμουν μόνο και μόνο για να αρέσω στους άλλους».

Από τη στιγμή που σταμάτησε να μάχεται με τις τρίχες, ανέφερε πως η ζωή της άλλαξε προς το καλύτερο, τόσο γιατί αποτελεί «πηγή έμπνευσης για άλλους ανθρώπους», όσο και γιατί πλέον έχει μεγαλύτερη απήχηση στους άνδρες.

«Ο κόσμος μπορεί να με αποκαλεί αηδιαστική στο δρόμο, αλλά στους λογαριασμούς μου στα social, δέχομαι πολλά μηνύματα από άνδρες που θέλουν να βγούνε μαζί μου», ανέφερε σε ένα βίντεο που δημοσίευσε.

Ούτε βαψίματα ούτε κομμωτήρια: Καταπολεμήστε τις λευκές τρίχες στο κεφάλι σας με φλούδες από πατάτες

Σίγουρα όλοι κάποια στιγμή θα έρθουμε αντιμέτωποι με τις λευκές τρίχες στο κεφάλι μας, κάποια νωρίτερα, κάποιοι αργότερα, αλλά θα έρθουμε.

Μπορείτε απλά να αποδεχτείτε την αλλαγή στο χρώμα της τρίχας σας ή αν δε νιώθετε καλά με αυτές μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορα πράγματα για να απαλλαγείτε. Το παρακάτω κόλπο με τις φλούδες από πατάτες θα σας βοηθήσει να μειώσετε τις λευκές τρίχες πριν καν το καταλάβετε!

Πατάτες

Το βάψιμο των μαλλιών σας είναι μια εντατική δραστηριότητα. Μπορείτε να το κάνετε σπίτι ή σε κομμωτήριο, αλλά όπως και να έχει, απαιτεί χρόνο και αρκετά χρήματα. Επιπλέον, θα πρέπει να συνεχίσετε να το κάνετε αν θέλετε τα μαλλιά σας να δείχνουν καλά. Ευτυχώς, υπάρχει τώρα ένα νέο κόλπο που είναι πιο φτηνό αλλά το ίδιο αποτελεσματικό με το βάψιμο. Το μόνο που χρειάζεστε για αυτό το κόλπο είναι μια σακούλα με πατάτες!

Δείτε επίσης: Πείτε αντίο στο σίδερο: Το έξυπνο κόλπο για να παραμείνουν τα ρούχα ατσαλάκωτα μέσα στη βαλίτσα

Οι φλούδες από τις πατάτες περιέχουν ένα ένζυμο που λέγεται κατεχολάση. Αυτό το ένζυμο χρησιμοποιείται σε καλλυντικά προϊόντα που σκοπός τους είναι να κάνουν τον τόνο του δέρματος ομοιόμορφο. Παρόλα αυτά, εκτός από το να κάνει τον τόνο του δέρματος ομοιόμορφο, μπορεί να προσθέσει και λίγο χρόνο στα μαλλιά σας! Οι φλούδες από τις πατάτες δε θα καταστρέψουν τις τρίχες σας, κάτι που συμβαίνει με τις περισσότερες χημικές βαφές.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.