“Σε λίγο θα γίνει πραγματικότητα”: Σπουδαία προσφορά της Δήμητρας Κατσαφάδου, έτσι δείχνει τη μεγαλοψυχία της

1 Απριλίου, 2024


Σε ένδειξη τιμής προς την Παγκόσμια Ημέρα της Γιαγιάς, που ήταν χθες, 28 Μαρτίου, η Δήμητρα Κατσαφάδου μοιράστηκε μια συγκινητική δημοσίευση στο Instagram. Στο κείμενό της, εξέφρασε τη βαθιά ευγνωμοσύνη της προς τη γιαγιά της και ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός ιδρύματος που θα φέρει το όνομά της, σε μια κίνηση που αποτελεί φόρο τιμής στην αγάπη και τις αξίες που της μεταλαμπάδευσε.“Σήμερα γιορτάζου…

...�: Τα όσα έγραψε στην ανάρτηση“Σήμερα γιορτάζουν όλες οι γιαγιάδες του κόσμου! Εγώ μεγάλωσα με τη γιαγιά μου.Ήταν δασκάλα, με έμαθε να διαβάζω αλλά κυρίως με έμαθε να αγαπάω! Να αγαπάω ανιδιοτελώς, ατέρμονα και παντοτινά…Να δίνω ό,τι έχω, γιατί όπως έλεγε: «πως μπορείτε να κοιμάστε...

Σε ένδειξη τιμής προς την Παγκόσμια Ημέρα της Γιαγιάς, που ήταν χθες, 28 Μαρτίου, η Δήμητρα Κατσαφάδου μοιράστηκε μια συγκινητική δημοσίευση στο Instagram. Στο κείμενό της, εξέφρασε τη βαθιά ευγνωμοσύνη της προς τη γιαγιά της και ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός ιδρύματος που θα φέρει το όνομά της, σε μια κίνηση που αποτελεί φόρο τιμής στην αγάπη και τις αξίες που της μεταλαμπάδευσε.

Δήμητρα Κατσαφάδου: Τα όσα έγραψε στην ανάρτηση

“Σήμερα γιορτάζουν όλες οι γιαγιάδες του κόσμου! Εγώ μεγάλωσα με τη γιαγιά μου.

Ήταν δασκάλα, με έμαθε να διαβάζω αλλά κυρίως με έμαθε να αγαπάω! Να αγαπάω ανιδιοτελώς, ατέρμονα και παντοτινά…

Να δίνω ό,τι έχω, γιατί όπως έλεγε: «πως μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι αν εκεί έξω υπάρχει έστω και ένας συνάνθρωπός μας, που πεινάει ή υποφέρει»…

Θυμάμαι μοίραζε τη σύνταξή της στους φτωχούς! Θυμάμαι έβραζε χαμομήλι και έκανε εντριβές σε ανθρώπους που είχαν δερματοπάθειες! Έτρεχε να αγοράσει φάρμακα στους πάσχοντες!

Η γιαγιά μου η Μαρία, όπου έχω τη τιμή να πάρω το δεύτερο όνομά μου, βραβεύτηκε μετά θανατον, για το αέναο και αδιάκοπο φιλανθρωπικό της έργο…

Με ενθάρρυνε να ξεπεράσω τα όρια της ψυχής μου…

Δεν μετανιώνω για όση εμπιστοσύνη έχω δείξει σε ανθρώπους που δεν την άξιζαν, που ήξερα από την αρχή ότι θα με εκμεταλλευτούν, γιατί και εκείνη θα έκανε το ίδιο!

Ο Θεός εξάλλου τα βλέπει όλα…και τα μαθήματα αξίζουν πάντα περισσότερο!

Το ίδρυμα «Δήμητρα-Μαρία Κατσαφάδου» ετοιμάζεται και σε λίγο ο πιο σπουδαίος σκοπός της ζωής μου θα γίνει πραγματικότητα! ”

Δεν άντεξε την απώλεια και «κατέρρευσε» η Δήμητρα Κατσαφάδου: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Η Δήμητρα Κατσαφάδου με ανάρτηση της στο instagram, ενημερώνει τους ακόλουθούς της για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά.

Ειδικότερα, η επιχειρηματίας πέρασε αρκετά δύσκολα, το τελευταίο διάστημα και με ανάρτηση της ενημέρωσε ότι θα απέχει από τα social media, μέχρι να μπορέσει να αναρρώσει, καθώς λόγω στεναχώριας, έπαθε νεύρωση στομάχου και χρειάζεται ξεκούραση.

Η ανάρτηση της Δήμητρας Κατσαφάδου

Στην ανάρτησή στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, υπογραμμίζει: «Απέχω λίγο από τα social, γιατί όπως γνωρίζετε όσοι με αγαπάτε και με ακολουθείτε, είμαι λίγο παραπάνω ευαίσθητη από το σύνηθες. Σας ευχαριστώ για τα άπειρα μηνύματά σας, για τη στήριξή σας, για την αγάπη σας! Θα σηκωθώ ξανά με τη βοήθεια του Θεού. Απλά από το πολύ κλάμα, έπαθα νεύρωση στομάχου αλλά όλα καλά, αναρρώνω!

Ανεβάζω τις φωτό γιατί θέλω λίγη ξεκούραση, δεν είναι ότι δε σας απαντώ επειδή έχω κάτι μαζί σας, το μόνο που θα χρειαστώ είναι λίγο χρόνο ξεκούρασης και τις ευχές σας! Σας αγαπάω πολύ και αληθινά!

ΥΓ. Τελικά τα σκυλιά είναι πάντα δίπλα σου ακόμα και στο μικρό δωματιάκι του γραφείου μου».

Όπως ήταν φυσικό, οι ακόλουθοι της Δήμητρας Κατσαφάδου ανησύχησαν με την ανάρτηση που έκανε και έτσι η χημικός διευκρίνισε τι ακριβώς της συμβαίνει, τονίζοντας πως δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

Όπως επεσήμανε «Παιδάκια μου, είμαι πολύ καλύτερα, μην αγχώνεστε! Δεν έχω κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, γιατί από κάποια δημοσιεύματα έχετε ανησυχήσει! Αύριο θα σας βάλω βίντεο να με δείτε! Μωρέ με αγαπάτε πολύ. Είστε η δύναμή μου».

Η Δήμητρα Κατσαφάδου έχει δίπλα της τα σκυλιά της

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.