Έτσι είναι χωρίς φίλτρα: Η Σοφία Χατζηπαντελή τόλμησε να ποζάρει φυσική και όλοι είδαν τη λεπτομέρεια στα δόντια της

29 Μαρτίου, 2024


Στις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της στο Instagram, η Σοφία Χατζηπαντελή παρουσίασε μια εντυπωσιακά φυσική εικόνα, κερδίζοντας την προσοχή των ακολούθων της. Το διεθνούς φήμης μοντέλο, που πρόσφατα επέστρεψε στην Αμερική από την Ελλάδα, επέλεξε να δημοσιεύσει μια selfie χωρίς καθόλου μακιγιάζ, επιδεικνύοντας τα ξανθά μαλλιά της.Μάλιστα, στο κείμενο που συνόδευε τη φωτογραφία, εξέφρασε τη βαθιά εκτίμη…

...ενο που συνόδευε τη φωτογραφία, εξέφρασε τη βαθιά εκτίμηση και ευγνωμοσύνη προς τον πλαστικό της χειρουργό, αναφέροντας πόσο σημαντική είναι η συνεισφορά του στην εμφάνιση και την αυτοπεποίθησή της.Ακολουθεί η ανάρτηση της Σοφίας Χατζηπαντελή:Τέλος η Σοφία Χατζηπαντελή:...

Στις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της στο Instagram, η Σοφία Χατζηπαντελή παρουσίασε μια εντυπωσιακά φυσική εικόνα, κερδίζοντας την προσοχή των ακολούθων της. Το διεθνούς φήμης μοντέλο, που πρόσφατα επέστρεψε στην Αμερική από την Ελλάδα, επέλεξε να δημοσιεύσει μια selfie χωρίς καθόλου μακιγιάζ, επιδεικνύοντας τα ξανθά μαλλιά της.

Σοφία Χατζηπαντελή: «Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς εκείνον»

Μάλιστα, στο κείμενο που συνόδευε τη φωτογραφία, εξέφρασε τη βαθιά εκτίμηση και ευγνωμοσύνη προς τον πλαστικό της χειρουργό, αναφέροντας πόσο σημαντική είναι η συνεισφορά του στην εμφάνιση και την αυτοπεποίθησή της.

Ακολουθεί η ανάρτηση της Σοφίας Χατζηπαντελή:

Τέλος η Σοφία Χατζηπαντελή: Η ανακοίνωση που έκανε και η δύσκολη απόφαση για την υγεία της

Η Σοφία Χατζηπαντελή ανακοίνωσε στο instagram ότι θα κάνει ένα διάλειμμα από το μόντελινγκ, αιφνιδιάζοντας τους πάντες.

Η Σοφία Χατζηπαντελή έβαλε σε πρώτη προτεραιότητα την υγεία της

Ειδικότερα, το μοντέλο και πρώην κριτής του My Style Rocks και του GNTM, πήρε την απόφαση, την οποία ανακοίνωσε μέσω instastories, να κάνει ένα διάλειμμα από τον χώρο της μόδας.

Ο λόγος του διαλείμματος της Σοφίας Χατζηπαντελή

Δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της, υπογράμμισε «Μία πραγματικά δύσκολη απόφαση για μένα ήταν να μείνω εκτός μόδας αυτόν τον μήνα, λόγω της ψυχικής μου υγείας. Αλλά είμαι τόσο χαρούμενη που βάζω πρώτο τον εαυτό μου και το να επανέλθω στα φυσιολογικά μου επίπεδα, πριν σκεφτώ την καριέρα μου. Να περνάτε όλοι καλά».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.