Viral βίντεο δικηγόρου της Κέιτ Μίντλετον: «Πιστεύω ότι είναι νεκρή και ανακοινώνεται…»

28 Μαρτίου, 2024


Σάλος επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα social media με δηλώσεις που φέρεται να έκανε δικηγόρος της Κέιτ Μίνλτετον.Οι θεωρίες συνωμοσίας δεν έχουν τέλος μετά την επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο η πριγκίπισσας της Ουαλίας.Τα τελευταία 24ωρα έχει γίνει viral ένα βίντεο στο Tik Tok, που μετρά για την ώρα πάνω από δύο εκατομμύρια προβολές και το οποίο αναφέρει πως ένας από τους δικηγόρου…

...ς της αποκάλυψε πως είναι νεκρή! Μάλιστα, αναφέρει πως η ανακοίνωση από το παλάτι θα γίνει από ώρα σε ώρα.Η επιμονή του παλατιού να μην αποκαλύπτει σε τι είδους εγχείρηση υποβλήθηκε η πριγκίπισσα και πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα της υγείας της έχει προκαλέσει ένα ανεξέλεγκτο...

Σάλος επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα social media με δηλώσεις που φέρεται να έκανε δικηγόρος της Κέιτ Μίνλτετον.

Οι θεωρίες συνωμοσίας δεν έχουν τέλος μετά την επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο η πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Τα τελευταία 24ωρα έχει γίνει viral ένα βίντεο στο Tik Tok, που μετρά για την ώρα πάνω από δύο εκατομμύρια προβολές και το οποίο αναφέρει πως ένας από τους δικηγόρους της αποκάλυψε πως είναι νεκρή! Μάλιστα, αναφέρει πως η ανακοίνωση από το παλάτι θα γίνει από ώρα σε ώρα.

Η επιμονή του παλατιού να μην αποκαλύπτει σε τι είδους εγχείρηση υποβλήθηκε η πριγκίπισσα και πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα της υγείας της έχει προκαλέσει ένα ανεξέλεγκτο τσουνάμι φημών.

Οι Βρετανοί είναι δύσπιστοι για όλα όσα διαρρέει το παλάτι, θέλοντας να τους καθησυχάσει για την κατάστασή της και το photoshop τόσο στη φωτογραφία όσο και στο βίντεο έχουν προκαλέσει ένα νέο τσουνάμι φημών.

Το σχετικό βίντεο:

Έγινε γνωστό για την Κέιτ Μίντλετον: Από αυτή τη μορφή καρκίνου πάσχει η Πριγκίπισσα

Η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε προ ημερών πως πάσχει από καρκίνο και ανατρίχιασε το σύνολο του πλανήτη, καθώς πριν από μερικές εβδομάδες είχε ενημερώσει για τη δική του περιπέτεια και ο Βασιλιάς Κάρολος με την ίδια ασθένεια, με τον τελευταίο να ετοιμάζει διάγγελμα.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό από ποια μορφή καρκίνου πάσχει. Το Παλάτι δεν έχει δώσει λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της, με αποτέλεσμα να έχει ξεκινήσει νέος γύρος εικασιών.

Ο δημοσιογράφος Marc Roche, που έχει έδρα το Λονδίνο και ειδικεύεται στα θέματα της βασιλικής οικογένειας παραχώρησε συνέντευξη στο Gala και αναφέρθηκε στη μορφή του καρκίνου, από την οποία πάσχει η Κέιτ Μίντλετον, επικαλούμενος καλά πληροφορημένη πηγή. «Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, όλα δείχνουν ότι υποβλήθηκε σε υστερεκτομή και ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου. Όπως εξήγησε, η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, η οποία μπορεί να γίνεται στο σπίτι, χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνει στο νοσοκομείο», είπε.

Ερωτηθείς πότε θα επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντά της, ο ίδιος εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξει περαιτέρω επικοινωνία για την κατάσταση της υγείας της. «Δεν θα είναι το Πάσχα όπως είχε ανακοινωθεί. Μιλάμε μάλλον για Ιούνιο/Ιούλιο, ίσως στους βασιλικούς αγώνες στο Ascot. Γνωρίζοντας την ανησυχία της να δείχνει πάντα στα καλύτερά της, θα επιστρέψει όταν αναρρώσει πλήρως. Ένα είναι σίγουρο: δεν πρέπει να περιμένουμε νέα δήλωση. Δεν θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της», αναφέρει ο Marc Roche, συγγραφέας του βιβλίου The Borgias in Buckingham, που εκδόθηκε το 2022.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.