Γάντια γεμάτα πέρλες, νυφικό με στρας: Η Ελένη Ράντου ήταν η απόλυτη 90’s νύφη, 30 χρόνια πριν στον γάμο της

28 Μαρτίου, 2024


Η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz.Παρόλο που η γνωστή ηθοποιός έχει μιλήσει αρκετές φορές για τον πολυετή γάμο της, ούτε εκείνη αλλά ούτε και ο τραγουδιστής – μουσικός έχουν επιτρέψει την έκθεση της ιδιωτικής τους ζωής στα φώτα της δημοσιότητας.Η γνωριμία των δύο καλλιτεχνών πραγματοποιήθηκε την δεκαετία του 1990, αποφασίζοντα…

...ς να επισημοποιήσουν την σχέση τους το 1994, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της, η πρόταση γάμου που έλαβε από τον Έλληνα μουσικό ήταν ιδιαίτερα επεισοδιακή, αφού συνοδευόταν από οικογενειακή πίεση και “κλάματα”....

Η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Παρόλο που η γνωστή ηθοποιός έχει μιλήσει αρκετές φορές για τον πολυετή γάμο της, ούτε εκείνη αλλά ούτε και ο τραγουδιστής – μουσικός έχουν επιτρέψει την έκθεση της ιδιωτικής τους ζωής στα φώτα της δημοσιότητας.

Η γνωριμία των δύο καλλιτεχνών πραγματοποιήθηκε την δεκαετία του 1990, αποφασίζοντας να επισημοποιήσουν την σχέση τους το 1994, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της, η πρόταση γάμου που έλαβε από τον Έλληνα μουσικό ήταν ιδιαίτερα επεισοδιακή, αφού συνοδευόταν από οικογενειακή πίεση και “κλάματα”. “Υπήρχε οικογενειακή πίεση. Ένας λόγος που παντρεύτηκα ήταν που όταν ζούσαμε μαζί με τον Βασίλη, η μαμά μου έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο και έλεγε:Μα, είναι δυνατόν! Δεν ξέρεις πόσο στεναχωριέμαι που ζείτε μαζί. Τι πίκρα παίρνω. Αυτό γινόταν κάθε μέρα με κλάμα. Κάποια στιγμή, έχει σηκώσει ο Βασίλης το τηλέφωνο και μου λέει: Πώς βασανίζεσαι έτσι, μήπως θες να σε παντρευτώ; Κάπως έτσι έγινε η πρόταση γάμου. Από οίκτο”, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά όταν βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Mega “Πάμε Δανάη”.

Στην νοσταλγική εκείνη εποχή γύρισε τον χρόνο πίσω με μια δημοσίευση από τα παλιά η Έλενα Μακρή – Λυμπέρη, όπου απαθανατίζεται μια στιγμή από το μυστήριο του γάμους τους. Στην ρετρό φωτογραφία βλέπουμε την Ελένη Ράντου ντυμένη στα λευκά δίπλα στον αγαπημένο της Βασίλη Παπακωνσταντίνου. “Αγαπώ την ακεραιότητά του, τον παιδικό ρομαντισμό του, την πίστη του στα πράγματα και την εμμονική τάση στη δική του αλήθεια. Δεν είναι άτομο που αλλάζει, που προσαρμόζεται και ελίσσεται. Τα εκτιμώ και τα αγαπάω όλα αυτά, γιατί ξέρω ότι έχουν μεγάλο κόστος. Με τον Βασίλη είμαστε μαζί εικοσιπέντε χρόνια… λες να μην μ’ έχει απατήσει; Αποκλείεται! Μου αρκεί να μη μ’ έχει προδώσει! Να μην έχει σταματήσει να υπάρχει ανάμεσα μας η ερωτiκή συνωμοσία. Για μένα οι αληθινές σχέσεις, όταν κρατούν καιρό, είναι συνωμοτικές, η κάθε μια έχει τον δικό της συνωμοτικό κώδικα.” αναφέρεται μεταξύ άλλων στην λεζάντα της δημοσίευσης.

Περήφανη μητέρα η Ελένη Ράντου: Ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της Νικολέττα και όλοι ρωτάνε για το λουλούδι που έχουν στο κεφάλι

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου, η γνωστή ηθοποιός Ελένη Ράντου, κοινοποίησε μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συνοδευόμενη από την κόρη της, Νικολέττα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Γεγονός που δεν μας έχει συνηθίσει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.