Survivor 2024: «Καταποντισμός» για το ριάλιτι – Ανακοίνωσαν τα νέα σε όσους βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο

28 Μαρτίου, 2024


Το Survivor έχει επιστρέψει για άλλη μια τηλεοπτική σεζόν, έχοντας το δικό του σταθερό κοινό, όμως φαίνεται πως ο ενθουσιασμός έχει εκλείψει εδώ και καιρό για το ριάλιτι, τουλάχιστον σύγκριση με προηγούμενα χρόνια.Το παιχνίδι επιβίωσης δεν καταφέρνει τίποτα καλύτερο στην πραγματικότητα, από το να ανακυκλώνει πρόσωπα και καταστάσεις, με την ευρηματικότητα να λείπει από την παραγωγή, κάτι που αποτυπ…

ώνεται και από τα νούμερα τηλεθέασης, με τον ανταγωνισμό να στέκεται ανώτερος.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Το Survivor έχει επιστρέψει για άλλη μια τηλεοπτική σεζόν, έχοντας το δικό του σταθερό κοινό, όμως φαίνεται πως ο ενθουσιασμός έχει εκλείψει εδώ και καιρό για το ριάλιτι, τουλάχιστον σύγκριση με προηγούμενα χρόνια.

Το παιχνίδι επιβίωσης δεν καταφέρνει τίποτα καλύτερο στην πραγματικότητα, από το να ανακυκλώνει πρόσωπα και καταστάσεις, με την ευρηματικότητα να λείπει από την παραγωγή, κάτι που αποτυπώνεται και από τα νούμερα τηλεθέασης, με τον ανταγωνισμό να στέκεται ανώτερος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.