Survivor 2024: Θρίλερ μια «ανάσα» από τον Άγιο Δομίνικο! Ώρες αγωνίας στην παραγωγή για την εμπόλεμη κατάσταση

28 Μαρτίου, 2024


Survivor 2024: Σε επιφυλακή βρίσκονται οι ιθύνοντες του Survivor αφού σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης έχει τεθεί χώρα που συνορεύει με τον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα ανήκει στο ίδιο νησί. Συγκερκιμένα το νησί της Ισπανιόλας της Καραϊβικής χωρίζεται στον Άγιο Δομίνικο και την Αΐτή. Στην δεύτερη χώρα η κατάσταση αυτή την στιγμή είναι εκτός ελέγχου και σίγουρα μπορεί να επηρεάσει και το μέλλον του Survi…

...vor.Η Αϊτή, είναι βυθισμένη σε πολικτική και κοινωνική κρίση που επιδεινώθηκε απότομα τον Μάρτιο, όταν συμμορίες ένωσαν τις δυνάμεις τους κι άρχισαν να εξαπολύουν εφόδους σε στρατηγικές τοποθεσίες στην πρωτεύουσα. Το κυριότερο λιμάνι της πρωτεύουσας έχει αναστείλει τη λειτουργία...

Survivor 2024: Σε επιφυλακή βρίσκονται οι ιθύνοντες του Survivor αφού σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης έχει τεθεί χώρα που συνορεύει με τον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα ανήκει στο ίδιο νησί. Συγκερκιμένα το νησί της Ισπανιόλας της Καραϊβικής χωρίζεται στον Άγιο Δομίνικο και την Αΐτή. Στην δεύτερη χώρα η κατάσταση αυτή την στιγμή είναι εκτός ελέγχου και σίγουρα μπορεί να επηρεάσει και το μέλλον του Survivor.

Survivor 2024: Θρίλερ μια «ανάσα» από τον Άγιο Δομίνικο! Ώρες αγωνίας στην παραγωγή για την εμπόλεμη κατάσταση

Η Αϊτή, είναι βυθισμένη σε πολικτική και κοινωνική κρίση που επιδεινώθηκε απότομα τον Μάρτιο, όταν συμμορίες ένωσαν τις δυνάμεις τους κι άρχισαν να εξαπολύουν εφόδους σε στρατηγικές τοποθεσίες στην πρωτεύουσα. Το κυριότερο λιμάνι της πρωτεύουσας έχει αναστείλει τη λειτουργία του και το αεροδρόμιο έχει κλείσει μέχρι νεοτέρας.

Ως αυτό το στάδιο, 30 Καναδοί έχουν ζητήσει τη συνδρομή της κυβέρνησής τους για να εγκαταλείψουν εσπευσμένα το κράτος της Καραϊβικής, από το σύνολο των περίπου 3.000 καναδών υπηκόων στη χώρα.

Survivor 2024: Θρίλερ μια «ανάσα» από τον Άγιο Δομίνικο! Ώρες αγωνίας στην παραγωγή για την εμπόλεμη κατάσταση

«Δεν υπάρχει κανένας τρόπος φυγής από την Πορτ-ο-Πρενς χωρίς να τεθούν οικογένειες σε κίνδυνο», εξήγησε η καναδή υπουργός Εξωτερικών Μελανί Ζολί. «Σε αυτές τις συνθήκες, είναι σημαντικό να μπορέσουμε να μεταφέρουμε τους Καναδούς σε ασφαλή τοποθεσία» και «η Δομινικανή Δημοκρατία είναι η ταχύτερη οδός εσπευσμένης απομάκρυνσης».

Οι καναδικές αρχές σε πρώτη φάση θα διευκολύνουν τη μεταφορά στο γειτονικό κράτος των πιο ευάλωτων υπηκόων της χώρας, ειδικά όσων χρειάζονται ιατρική περίθαλψη ή έχουν παιδιά.

Πως μπορεί να επηρεάσει τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor;

Προς το παρόν η πολιτική αυτή αναταραχή έχει μείνει εντός των συνόρων, όπως επειδή μιλάμε για τόσο κοντινή περιοχή που μάλιστα «συγκατοικούν» στο ίδιο νησί σίγουρα η όλη φάση είναι υπό στενή παρακολούθηση. Στον Άγιο Δομίνικο, αυτή την στιγμή, εκφράζουν την αισιοδοξία πως η όλη φάση δεν συντρέχει κάποια ανησυχία και πως δεν χρειάζεται να παρθούν έκτακτες αποφάσεις.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.