Κυψέλη: «Το κεφάλι μου είχε πολύ αίμα» – Συγκλονίζει το θύμα της επίθεσης με το σφυρί

27 Μαρτίου, 2024


Κυψέλη: Το ανήλικο θύμα περιέγραψε με λεπτομέρειες τη στιγμή της επίθεσης – Πώς κατάφερε ο δράστης να «τρυπώσει» στο σχολείοΣτον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα ο 19χρονος από τη Γεωργία ο οποίος κατηγορείται ότι τραυμάτισε με σφυρί και μαχαίρι έναν μαθητή αλλά και τον διευθυντή του σχολείου στα Πατήσια όπου πραγματοποίησε την αιματηρή επίθεση.Το ανήλικο θύμα με καταγωγή από την Νιγηρία που πήρε εξιτή…

...� εξιτήριο από το νοσοκομείο μίλησε στο Star όπου περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τις στιγμές τρόμου που βίωσε.Το 18χρονο θύμα της επίθεσης με σπαστά ελληνικά περιέγραψε πως μία συνηθισμένη μέρα στο σχολείο λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία.«Τρίτη... ήμασταν στο...

Κυψέλη: Το ανήλικο θύμα περιέγραψε με λεπτομέρειες τη στιγμή της επίθεσης – Πώς κατάφερε ο δράστης να «τρυπώσει» στο σχολείο

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα ο 19χρονος από τη Γεωργία ο οποίος κατηγορείται ότι τραυμάτισε με σφυρί και μαχαίρι έναν μαθητή αλλά και τον διευθυντή του σχολείου στα Πατήσια όπου πραγματοποίησε την αιματηρή επίθεση.

Το ανήλικο θύμα με καταγωγή από την Νιγηρία που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μίλησε στο Star όπου περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τις στιγμές τρόμου που βίωσε.

Το 18χρονο θύμα της επίθεσης με σπαστά ελληνικά περιέγραψε πως μία συνηθισμένη μέρα στο σχολείο λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία.

«Τρίτη… ήμασταν στο σχολείο 8:30. Το αγόρι να χτυπάει τον διευθυντή στο σχολείο μου, με το μαχαίρι. Το κεφάλι μου είχε πολύ αίμα και σε όλα τα πάτωμα», ανέφερε αρχικά. «Είμαι καλά, είμαι στο σπίτι μου τώρα. Ο διευθυντής είναι στο νοσοκομείο», συνέχισε.

Στο μεταξύ, συγκλονισμένοι εξακολουθούν να είναι οι μαθητές του σχολείου από το αιματηρό περιστατικό που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια τους.

Όλα έγινα στα μάτια των μαθητών. «Είχε ανέβει τρέχοντας κιόλας και του’ χωνε εδώ πίσω στο κεφάλι. Μετά ήρθε ο διευθυντής και τον μαχαίρωσε εδώ κάτω», ανέφερε ένας από τους μαθητές που ήταν μπροστά στο αιματηρό περιστατικό.

Ανάστατοι γονείς και μαθητές – Πήγε ψυχολόγος στο σχολείο

Σημειώνεται ότι ο διευθυντής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Στο σχολείο που σημειώθηκε το περιστατικό τόσο οι μαθητές όσο και οι γονείς τους είναι εξακολουθούν να είναι σοκαρισμένοι. Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα Τετάρτη το σχολείο επισκέφθηκε και ειδικός ψυχολόγος.

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 19χρονου δράστη. Ακολούθως πέρασε το κατώφλι του ανακριτή όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

«Κατά τα λεγόμενα του εντολέα μου και κατηγορούμενου ήτανε σε άμυνα. Είναι συντετριμμένος, ήθελε να έχουν μία άλλη έκβαση τα γεγονότα. Σε κάθε περίπτωση κάθε δράστη έχει και αντίδραση», ανέφερε η δικηγόρος του 19χρονου δράστη, Γιούλη Ρετζεπαϊ.

Πώς κατάφερε να τρυπώσει μέσα στο σχολείο ο δράστης

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σχολείο έχει φύλακα αλλά και περίφραξη προκειμένου να αποτρέπεται η είσοδος από εξωσχολικούς. Ωστόσο ο δράστης κατάφερε να τρυπώσει μέσα στο σχολείο και να επιτεθεί στον μαθητή και τον διευθυντή του.

Πώς όμως κατάφερε να μπει μέσα στο σχολείο; Την απάντηση στο ερώτημα αυτό δίνει ο φύλακας του σχολείου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star που προβλήθηκε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων, ο φύλακας είδε νωρίς το πρωί τον 19χρονο να καθεται έξω από το σχολείο σε ένα πεζούλι. Μάλιστα τον ρώτησε τι κάνει εκεί για να λάβει ως απάντηση ότι περιμένει τον αδελφό του που φοιτά στο σχολείο για να του δώσει κάποια κλειδιά. Ο δράστης την στιγμή που η είσοδος του σχολείο πλημμύρισε με μαθητές κατάφερε να μπλεχτεί μεταξύ τους και να περάσει εντός των εγκαταστάσεων του σχολείου.

«Δεν είναι δυνατόν να ελέγχεις τόσα παιδιά όταν μπαίνουν μαζικά μέσα. Ξαφνικά άκουσα τη φασαρία, πήρα κατευθείαν τον διευθυντή τηλέφωνο και μου λέει “με μαχαίρωσαν”. Εγώ κατευθείαν κλείδωσα την πόρτα. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά εμφανίστηκε ο 19χρονος, ήταν ψύχραιμος και ψυχρό βλέμμα και μου ζήτησε να ανοίξω. Αρνήθηκα, περιμένοντας την αστυνομία. Έψαχνε τρόπο διαφυγής», ανέφερε ο φύλακας του σχολείου.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το ρεπορτάζ του Star:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.