Survivor 2024: Τα έβγαλε όλα στην φόρα για το ειδύλλιο με την Χρύσα Χατζηγεωργίου ο Ρικουνάκης – «Πήγα στην καλύβα της και…»

26 Μαρτίου, 2024


Ο Νίκος Ρικουνάκης είναι έως τώρα ο τελευταίος, που έχει αποχωρήσει από το Survivor, και βρέθηκε καλεσμένος στο Fay’s Time, λίγο μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, δίνοντας απάντηση σε κάθε ερώτημα, που του τέθηκε.Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην σχέση που είχε αναπτύξει στον Άγιο Δομίνικο με την Χρύσα Χατζηγεωργίου. Οι δυο τους είχαν έρθει αρκετά κοντά, με τον Νίκο να την φλερτάρει και την Χρύσα ωσ…

τόσο να μην λέει πως έχει σχέση, ενώ ο ίδιος είχε κάνει αποκαλύψεις και για τη Σταυρούλα με τον Περπατάρη.«Είναι τυπάρα ο Τζέιμς. Δεν παίζεται», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Ρικουνάκης.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Ο Νίκος Ρικουνάκης είναι έως τώρα ο τελευταίος, που έχει αποχωρήσει από το Survivor, και βρέθηκε καλεσμένος στο Fay’s Time, λίγο μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, δίνοντας απάντηση σε κάθε ερώτημα, που του τέθηκε.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην σχέση που είχε αναπτύξει στον Άγιο Δομίνικο με την Χρύσα Χατζηγεωργίου. Οι δυο τους είχαν έρθει αρκετά κοντά, με τον Νίκο να την φλερτάρει και την Χρύσα ωστόσο να μην λέει πως έχει σχέση, ενώ ο ίδιος είχε κάνει αποκαλύψεις και για τη Σταυρούλα με τον Περπατάρη.

«Είναι τυπάρα ο Τζέιμς. Δεν παίζεται», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Ρικουνάκης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.