Survivor 2024 spoiler 26/03: Σούσουρο με την Σταυρούλα Χρυσαειδή – «Διέρρευσε» το βίντεο που ΔΕΝ έπρεπε

26 Μαρτίου, 2024


Survivor 2024 spoiler 26/03: Από την πρώτη στιγμή που εισήλθε στο φετινό Survivor, έχει υποστεί επιθέσεις, τόσο μέσα από το ριάλιτι όσο και από το τηλεοπτικό κοινό. Ο λόγος; Τα περιττά κιλά που κουβαλούσε.Η τρίτη φορά που βρίσκεται στο Survivor είναι αναμφίβολα η καλύτερή της. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ξεχωρίζει στα αγωνίσματα ως μία από τις κορυφαίες παίκτριες, γεγονός που την καθιστά ένα από τα μεγά…

...λα φαβορί για την είσοδό της στον μεγάλο τελικό τον Ιούλιο στο Γαλάτσι.Survivor 2024 spoiler: Το βίντεο της Σταυρούλας Χρυσαειδή που προκάλεσε εγκεφαλικάΜπορεί αυτή την εβδομάδα να μην αγωνίζεται μιας και έχει ενοχλήσεις στο πόδι, αυτό όμως δεν την έχει πτοήσει στο συνεχίσει να γuμνάζετε...

Survivor 2024 spoiler 26/03: Από την πρώτη στιγμή που εισήλθε στο φετινό Survivor, έχει υποστεί επιθέσεις, τόσο μέσα από το ριάλιτι όσο και από το τηλεοπτικό κοινό. Ο λόγος; Τα περιττά κιλά που κουβαλούσε.

Η τρίτη φορά που βρίσκεται στο Survivor είναι αναμφίβολα η καλύτερή της. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ξεχωρίζει στα αγωνίσματα ως μία από τις κορυφαίες παίκτριες, γεγονός που την καθιστά ένα από τα μεγάλα φαβορί για την είσοδό της στον μεγάλο τελικό τον Ιούλιο στο Γαλάτσι.

Survivor 2024 spoiler 26/03: Σούσουρο με την Σταυρούλα Χρυσαειδή - «Διέρρευσε» το βίντεο που ΔΕΝ έπρεπε

Survivor 2024 spoiler: Το βίντεο της Σταυρούλας Χρυσαειδή που προκάλεσε εγκεφαλικά

Μπορεί αυτή την εβδομάδα να μην αγωνίζεται μιας και έχει ενοχλήσεις στο πόδι, αυτό όμως δεν την έχει πτοήσει στο συνεχίσει να γuμνάζετε στην παραλία. Τα πολλά κιλά έχουν αρχίσει να φεύγουν και το εντυπωσιακό σώμα της έχει αρχίσει να κάνει ξανά την εμφάνιση του.

Δεν υπήρχε πρόβλημα, αλλά κάποιες άλλες, οι οποίες δεν έχουν χάσει ούτε ένα γράμμα, καθώς παραμένουν ανενεργές εδώ και ένα μήνα, εκτός από τους αγώνες, εξακολουθούν να την κατηγορούν ακόμα και για τον αέρα που αναπνέει!

Δείτε το βίντεο με την Σταυρούλα Χρυσαειδή σε «θανατηφόρες» πόζες στην παραλία στο Athensmagazine.gr:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.