Απίστευτο πως η selfie μιας γυναίκας οδήγησε στη διάγνωση του όγκου στον εγκέφαλό της

21 Μαρτίου, 2024


Πριν από οκτώ χρόνια, η Megan Troutwine ταξίδεψε στην Νέα Υόρκη, για να επισκεφθεί τον αείμνηστο ξάδερφό της Tony Martinez, ο οποίος ζούσε στο Χάρλεμ.Τότε ήταν που μια selfie ήρθε να της αλλάξει τη ζωή.Δείτε επίσης: Ο πιτσιρικάς που νίκησε τον καρκίνο: Του είπαν πως έχει 18 μήνες ζωής και 5 χρόνια μετά αναμένεται να «καθαρίσει» οριστικά«Διασκεδάσαμε τόσο πολυ! Απλά τραβούσαμε φωτογραφίες και βλέπα…

...με τις τοποθεσίες», ανέφερε στη «The Post» η 33χρονη γυναίκα από το Χάντσον της Φλόριντα.«Όταν έχεις οικογένεια, που μένει εκεί, η καρδιά σου χτυπάει διαφορετικά σε αυτούς τους δρόμους», είπε.Την ώρα που βρισκόταν στο Midtown, το ζευγάρι επισκέφτηκε το Rockefeller Center. Η Troutwine σταμάτησε, για...

Πριν από οκτώ χρόνια, η Megan Troutwine ταξίδεψε στην Νέα Υόρκη, για να επισκεφθεί τον αείμνηστο ξάδερφό της Tony Martinez, ο οποίος ζούσε στο Χάρλεμ.

Τότε ήταν που μια selfie ήρθε να της αλλάξει τη ζωή.

Δείτε επίσης: Ο πιτσιρικάς που νίκησε τον καρκίνο: Του είπαν πως έχει 18 μήνες ζωής και 5 χρόνια μετά αναμένεται να «καθαρίσει» οριστικά

«Διασκεδάσαμε τόσο πολυ! Απλά τραβούσαμε φωτογραφίες και βλέπαμε τις τοποθεσίες», ανέφερε στη «The Post» η 33χρονη γυναίκα από το Χάντσον της Φλόριντα.

«Όταν έχεις οικογένεια, που μένει εκεί, η καρδιά σου χτυπάει διαφορετικά σε αυτούς τους δρόμους», είπε.

Την ώρα που βρισκόταν στο Midtown, το ζευγάρι επισκέφτηκε το Rockefeller Center. Η Troutwine σταμάτησε, για να βγάλει μια selfie δίπλα στην κοντινή πισίνα και τα σιντριβάνια της Έκτης Λεωφόρου.

«Κοίταξα την εικόνα και το βλέφαρό μου είχε πέσει», θυμάται η Troutwine.

«Μου φάνηκε ότι ήταν περίεργο, οπότε όταν επέστρεψα σπίτι, το ανέφερα στον νευρολόγο μου», συνέχισε.

Ο γιατρός τής έκανε μαγνητική τομογραφία και καθώς επέστρεφε στο σπίτι, μετά την εξέταση, την ενημέρωσε μέσω τηλεφώνου.

Της είπε ότι είχαν βρει μια καλοήθη μάζα μέσα στον εγκέφαλό της, που μεγάλωνε με επιθετικό ρυθμό.

«Έμαθα ότι είχα μηνιγγίωμα, που είναι η πιο κοινή μορφή καρκίνου του εγκεφάλου», εξήγησε η Troutwine.

«Αυτή η διάγνωση είναι δύσκολη», είπε.

Η γυναίκα ξεκίνησε αμέσως τη θεραπεία στο Tampa’s Moffitt Cancer Center.

Αρχικά, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου.

Στη συνέχεια, ακολούθησε μια διαδικασία παρακολούθησης, που αποκάλυψε την παρουσία ενός άλλου πρωτοπαθούς όγκου στον εγκέφαλο, ενός γλοιώματος.

Οι γιατροί ενημέρωσαν την Troutwine, που τώρα εργάζεται ως συντονιστής μονάδας υγείας στο Moffitt, ότι ο όγκος θα συνέχιζε να αναπτύσσεται αργά και ότι πιθανότατα θα χρειαζόταν διά βίου παρακολούθηση για την κατάστασή της.

Επιπλέον, οι γιατροί ανακάλυψαν ότι φέρει τη μετάλλαξη του γονιδίου PTEN, η οποία τη θέτει σε μεγαλύτερο κίνδυνο να αναπτύξει και άλλους καρκίνους.

Η δοκιμασία της Troutwine μόλις πρόσφατα ήρθε στο φως σε μια πρόσφατη αναφορά στον τοπικό σταθμό Fox.

Η εθελόντρια-μαθήτρια του Church Ministry είπε ότι σχεδιάζει να πάρει ένα δεύτερο πτυχίο, στη δημόσια υγεία.

«Έχω καρδιά για τους ανθρώπους και προσπαθώ να τους βοηθώ με όποιον τρόπο μπορώ», είπε η Troutwine.

Τραγική ειρωνία αποτελεί το γεγονός ότι μετά την αρχική της επίσκεψη στη Νέα Υόρκη, η Troutwine έχασε τον ξάδερφό της από καρκίνο στο πάγκρεας.

Η ίδια επέστρεψε στην πόλη μόνο μία φορά, για να αποτίσει φόρο τιμής στις αναμνήσεις που μοιράστηκε μαζί του, όπως δήλωσε.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.