Ετοιμάζεται να παντρευτεί τον σύντροφο της – «Εκείνος με αγαπάει αλλά η οικογένεια του με μισεί»

19 Μαρτίου, 2024


Η γυναίκα έγραψε προβληματισμένη για το ζήτημα σε στήλη της εφημερίδας New York Post. «Είμαι αρραβωνιασμένη με έναν καταπληκτικό τύπο. Είμαστε μαζί λίγο περισσότερο από δύο χρόνια. Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους, η οικογένειά του ήταν υπέροχη μαζί μου. Συμπεριφέρονταν σαν να με συμπαθούσαν», παραδέχθηκε η γυναίκα.Εξήγησε ότι στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν και η οικογένεια του αρραβωνιαστικού τ…

...�παραδέχθηκε η γυναίκα.Εξήγησε ότι στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν και η οικογένεια του αρραβωνιαστικού της την αγνοεί ή της συμπεριφέρεται τυπικά. «Τα πράγματα άλλαξαν. Όταν ο αρραβωνιαστικός μου και εγώ είμαστε κοντά τους, απλά χαιρετούν και έχουν ελάχιστα να μου πουν,...

Μία γυναίκα ετοιμάζεται να παντρευτεί με τον σύντροφο της αλλά διαπιστώνει ότι η οικογένεια του την μισεί.

Η γυναίκα έγραψε προβληματισμένη για το ζήτημα σε στήλη της εφημερίδας New York Post. «Είμαι αρραβωνιασμένη με έναν καταπληκτικό τύπο. Είμαστε μαζί λίγο περισσότερο από δύο χρόνια. Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους, η οικογένειά του ήταν υπέροχη μαζί μου. Συμπεριφέρονταν σαν να με συμπαθούσαν», παραδέχθηκε η γυναίκα.

Εξήγησε ότι στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν και η οικογένεια του αρραβωνιαστικού της την αγνοεί ή της συμπεριφέρεται τυπικά. «Τα πράγματα άλλαξαν. Όταν ο αρραβωνιαστικός μου και εγώ είμαστε κοντά τους, απλά χαιρετούν και έχουν ελάχιστα να μου πουν, αν μου μιλήσουν», είπε η γυναίκα.

Και συνέχισε: «Ποτέ δεν μου τηλεφωνούν ή μου στέλνουν μηνύματα. Εγώ είμαι πάντα αυτή που το κάνει πρώτη. Αρκετές φορές, όταν τους έστειλα μήνυμα, δεν μου απάντησαν».

«Εκείνος με αγαπάει αλλά η οικογένεια του με μισεί»

Επιπλέον ανέφερε ότι ο σύντροφος την υποστηρίζει και την συμβουλεύει να τους δώσει χρόνο. «Ο αρραβωνιαστικός μου είναι πολύ υποστηρικτικός. Μου λέει ότι τα πράγματα θα καλυτερέψουν και προσπαθεί να με κάνει να νιώσω καλύτερα, αλλά έχω αρχίσει να έχω την εντύπωση ότι δεν με συμπαθούν», τόνισε η γυναίκα.

Παράλληλα είπε ότι δεν έχει τίποτα κοινό με την μητέρα και την αδερφή του αλλά προσπαθεί να δημιουργήσει σχέσεις μαζί τους και εκείνες φαίνονται αδιάφορες. «Επίσης, δεν αισθάνομαι ότι έχω τίποτα κοινό με τη μητέρα και την αδελφή του, γεγονός που με κάνει να αισθάνομαι ακόμα πιο αμήχανα. Έχω προσπαθήσει να είμαι φιλική και να καλλιεργήσω μια σχέση μαζί τους, αλλά δεν βλέπω καμία προσπάθεια», κατέληξε η γυναίκα.

Τι πρέπει να κάνει;

Η υπεύθυνη της στήλης την παρότρυνε να ακούσει τον αρραβωνιαστικό της και να δώσει χρόνο στην οικογένεια του. Επίσης της επισήμανε ότι μπορεί να καλλιεργήσει τις σχέσεις της με τους φίλους της και να μην δίνει τόση σημασία στην οικογένεια του μέλλοντα συζύγου της.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.