Ανένδοτος ο Στέφανος Κασσελάκης για τις εκλογές – «Η ζημιά έχει γίνει και δεν φταίω εγώ» (video)

25 Φεβρουαρίου, 2024


Αποφασισμένος να πάει σε εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο πρόεδρός του Στέφανος Κασσελάκης, όπως διαμήνυσε και ο ίδιος σε συνέδρους.Σε βίντεο που ανάρτησε η εφημερίδα Αυγή στο Twitter ο κ. Κασσελάκης λέει σε πηγαδάκι με συνέδρους που του ζήτησαν να μην πάει σε εκλογές, «Όχι παιδιά, η ζημιά έχει γίνει και δεν φταίω εγώ για την ζημιά».
Στο #συνεδριο_ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος #Κασσελακης #ΣΥΡΙΖΑhttps://t.co/l3HaI…

...XYOCS pic.twitter.com/rtTgpL2gls— Η ΑΥΓΗ (@AvgiOnline) February 24, 2024Μαζεύουν υπογραφές στον ΣΥΡΙΖΑ για αναβολή των εκλογών: Μαινόμενος Κασσελάκης - «Δεν μπορώ να γίνω Ιφιγένεια, στην Αριστερά οι υπονομευτές δεν εκλέγονται αρχηγοί…»Έντονο φαίνεται πως είναι το παρασκήνιο στον ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με...

Αποφασισμένος να πάει σε εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο πρόεδρός του Στέφανος Κασσελάκης, όπως διαμήνυσε και ο ίδιος σε συνέδρους.

Σε βίντεο που ανάρτησε η εφημερίδα Αυγή στο Twitter ο κ. Κασσελάκης λέει σε πηγαδάκι με συνέδρους που του ζήτησαν να μην πάει σε εκλογές, «Όχι παιδιά, η ζημιά έχει γίνει και δεν φταίω εγώ για την ζημιά».

Μαζεύουν υπογραφές στον ΣΥΡΙΖΑ για αναβολή των εκλογών: Μαινόμενος Κασσελάκης – «Δεν μπορώ να γίνω Ιφιγένεια, στην Αριστερά οι υπονομευτές δεν εκλέγονται αρχηγοί…»

Έντονο φαίνεται πως είναι το παρασκήνιο στον ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη προέδρου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μέλη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μαζεύουν υπογραφές με στόχο την αναβολή τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, μπαίνοντας στην αρένα του Συνεδρίου, ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε μπροστά από το τραπέζι όπου συλλέγονταν οι υπογραφές για την αναβολή των εκλογών.

Τότε, οι παριστάμενοι του είπαν: «Πρόεδρε, θα υπογράψεις;» και ο κ. Κασσελάκης ανταπάντησε, κατά πληροφορίες: «Λυπάμαι δεν μπορώ. Δεν μπορώ να γίνω Ιφιγένεια».

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας, Σωκράτης Φάμελλος, εξέφρασε την αντίθεσή του σε πιθανή νέα εκλογική διαδικασία, καθώς όπως είπε «δεν θα ήθελα να ξαναμπλέξουμε σε αυτή την ιστορία γιατί έχουμε ευρωεκλογές μπροστά μας».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.