Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Πεθερός σκότωσε με καραμπίνα τον γαμπρό του

25 Φεβρουαρίου, 2024


Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα αργά το απόγευμα του Σαββάτου (24/2). Ο πεθερός φέρεται να σκότωσε τον γαμπρό του.Υπενθυμίζεται, ότι αποτροπιασμό προκάλεσε το έγκλημα στην Θεσσαλονίκη με νεκρή 78χρονη που έφερε τραύματα στην κοιλιά.Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η δολοφονία έγινε στην οδό Φιλικής Εταιρείας.Δράστης είναι ένας 69χρονος και θύμα ο 57χρο…

...νος γαμπρός τους.Έγκλημα στα Τρίκαλα: Ξέσπασε σε λυγμούς η αδερφή του θύματος - «Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι ο ανιψιός μου σκότωσε τον αδελφό μου! Μετά τον θάνατο της μητέρας του τα έχασε» (Video)Φρίκη στα Τρίκαλα μετο έγκλημα που σόκαρε το πανελλήνιο, όπου ένας 46χρονος...

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα αργά το απόγευμα του Σαββάτου (24/2). Ο πεθερός φέρεται να σκότωσε τον γαμπρό του.

Υπενθυμίζεται, ότι αποτροπιασμό προκάλεσε το έγκλημα στην Θεσσαλονίκη με νεκρή 78χρονη που έφερε τραύματα στην κοιλιά.

Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η δολοφονία έγινε στην οδό Φιλικής Εταιρείας.

Δράστης είναι ένας 69χρονος και θύμα ο 57χρονος γαμπρός τους.

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Πεθερός σκότωσε με καραμπίνα τον γαμπρό του

Έγκλημα στα Τρίκαλα: Ξέσπασε σε λυγμούς η αδερφή του θύματος – «Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι ο ανιψιός μου σκότωσε τον αδελφό μου! Μετά τον θάνατο της μητέρας του τα έχασε» (Video)

Φρίκη στα Τρίκαλα μετο έγκλημα που σόκαρε το πανελλήνιο, όπου ένας 46χρονος αποκεφάλισε με αλυσιοπρίονο τον 77χρονο πατέρα του και έκοψε τα χέρια του.

Η δολοφονία έγινε στην οικογενειακή τους επιχείρησή λίγους μόλις μήνες μετά τον θάνατο της μητέρα του 46χρονου. Δύο ημέρες μετά το φρικιαστικό έγκλημα, ο δολοφόνος τηλεφώνησε στην αστυνομία και τους είπε τι είχε πράξει.

Ξέσπασε σε λυγμούς η αδερφή του θύματος

Η αδελφή αλλά και ο γαμπρός του θύματος μίλησαν αποκλειστικά στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στον Στρατή Λημνιό.

«Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι ο ανιψιός μου σκότωσε τον αδελφό μου… Αυτό το παιδί ήταν πολύ καταπιεσμένο, τον έκανε σε μεγάλη ηλικία και ήταν υπερποστατευτικός… Μετά τον θάνατο της μητέρας του τα έχασε, μάλλον… Τόσο μίσος έκρυβε;», τόνισε χαρακτηριστικά η αδελφή του θύματος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.