Survivor – Χρήστος Βολικάκης: «Αρρωστημένες μεθοδεύσεις!» – Η πρώτη αντίδραση μετά την αποκάλυψη του Νίκου Γκάνου

24 Φεβρουαρίου, 2024


Πρώτος ο Χρήστος Βολικάκης, τώρα ο Νίκος Γκάνος, ποιος άλλος θα καρφώσει τον Αλέξη Παππά για την συμπεριφορά του στο Survivor; Οι δυο παίκτες του reality επιβίωσης έριξαν ευθείες βολές κατά του Παππά, κατηγορώντας τον ουσιαστικά ότι δρα με ύπουλο τρόπο.Ο Χρήστος Βολικάκης μίλησε αποκλειστικά στο youweekly.gr για την ουσιαστική στήριξη που είχε από τον Νίκο Γκάνο όταν τον άκουσε να αποκαλεί τον Αλέ…

...ξη Παππά buller και μας είπε για την οικειοθελή αποχώρησή του:«Το πέρασμα του χρόνου οδηγεί στην αλήθεια. Δεν απαιτήθηκε μεγάλο διάστημα για να βγει στο φως η αλήθεια και ούτε χρειάστηκε εγώ να πω κάτι παραπάνω για να επαληθευτώ. Τώρα τρέχουν να μαζέψουν τα κομμάτια τους όλοι...

Πρώτος ο Χρήστος Βολικάκης, τώρα ο Νίκος Γκάνος, ποιος άλλος θα καρφώσει τον Αλέξη Παππά για την συμπεριφορά του στο Survivor; Οι δυο παίκτες του reality επιβίωσης έριξαν ευθείες βολές κατά του Παππά, κατηγορώντας τον ουσιαστικά ότι δρα με ύπουλο τρόπο.

Ο Χρήστος Βολικάκης μίλησε αποκλειστικά στο youweekly.gr για την ουσιαστική στήριξη που είχε από τον Νίκο Γκάνο όταν τον άκουσε να αποκαλεί τον Αλέξη Παππά buller και μας είπε για την οικειοθελή αποχώρησή του:

«Το πέρασμα του χρόνου οδηγεί στην αλήθεια. Δεν απαιτήθηκε μεγάλο διάστημα για να βγει στο φως η αλήθεια και ούτε χρειάστηκε εγώ να πω κάτι παραπάνω για να επαληθευτώ. Τώρα τρέχουν να μαζέψουν τα κομμάτια τους όλοι όσοι με κοίταξαν σαν εξωγήινοι όταν έλεγα απλά πράγματα αληθινά. Αυτά που βίωνα, αυτά για τα οποία δεν συμφωνούσα με κάποιους υποτιθέμενους αρχηγούς. Όταν αποφάσισα να μπω στο παιχνίδι, ήξερα ότι θα υπάρξουν δυσκολίες αγωνιστικές, κακουχίες, πείνα, στέρηση αγαπημένων προσώπων, συνθήκες όμως φυσιολογικές για το Survivor»

Ο 35χρονος πρωταθλητής ποδηλασίας και Ολυμπιονίκης, λίγο πριν ανακοινώσει την απόφασή του να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor, είχε και εκείνος αναφέρει ότι είχε πέσει στην… παγίδα του επαγγελματία παίκτη reality Αλέξη Παππά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.