«Χοντρό πέσιμο» στην Καλομοίρα: Τα αρνητικά σχόλια για τη μεγάλη της αλλαγή – «Μόνο από τη φωνή την καταλαβαίνεις πια…»

24 Φεβρουαρίου, 2024


Με ένα νέο βίντεο επέστρεψε η Καλομοίρα στα social media θέλοντας να παρουσιάσει μέσω αυτού το νέο της τραγούδι.Η Καλομοίρα, καθισμένη στο πιάνο του σπιτιού της παίζει τη μελωδία του νέου της τραγουδιού, τραγουδώντας παράλληλα τους στίχους του. Ωστόσο, αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον των θαυμαστών της, δεν ήταν το τραγούδι, αλλά η εμφάνισή της.Η Καλομοίρα, που εδώ και λίγο καιρό έχει επιστρέψει κα…

...ι πάλι στο καστανό χρώμα μαλλιών, από πολλούς θεωρήθηκε ότι έχει αλλάξει πολύ στο πρόσωπο λόγω υπερβολικών αισθητικών επεμβάσεων.«Δεν είναι αυτή η καλομοίρα που ξέρω είναι αγνώριστη μόνο η φωνή έχει μείνει ίδια και με λυπεί πολύ αυτό γιατί είναι πολύ αγαπητό πλάσμα» έγραφε...

Με ένα νέο βίντεο επέστρεψε η Καλομοίρα στα social media θέλοντας να παρουσιάσει μέσω αυτού το νέο της τραγούδι.

Η Καλομοίρα, καθισμένη στο πιάνο του σπιτιού της παίζει τη μελωδία του νέου της τραγουδιού, τραγουδώντας παράλληλα τους στίχους του. Ωστόσο, αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον των θαυμαστών της, δεν ήταν το τραγούδι, αλλά η εμφάνισή της.

Η Καλομοίρα, που εδώ και λίγο καιρό έχει επιστρέψει και πάλι στο καστανό χρώμα μαλλιών, από πολλούς θεωρήθηκε ότι έχει αλλάξει πολύ στο πρόσωπο λόγω υπερβολικών αισθητικών επεμβάσεων.

«Δεν είναι αυτή η καλομοίρα που ξέρω είναι αγνώριστη μόνο η φωνή έχει μείνει ίδια και με λυπεί πολύ αυτό γιατί είναι πολύ αγαπητό πλάσμα» έγραφε ένα από τα 100δες σχόλια κάτω από το βιντεό της, ενώ ένα άλλο ανέφερε, «Γιατί κορίτσι μου έχασες τη φυσική σου ομορφιά ε».

Ένας άλλος χρήστης του instagram έγραψε, «Μόνο από τη φωνή καταλαβαίνεις ότι είναι η Καλομοίρα. Εντελώς αγνώριστη!» ενώ κάποιος άλλος σχολίασε, «Μη τα φουσκωνεται άλλο ρε παιδιά τα χείλια σας !!!! Λες και σας έχουν τσιμπήσει μέλισσες!!!! Έλεος δηλαδή κάτι ωραίο να δούμε».

Συγκινεί η Καλομοίρα: «Πιστεύω πολύ στον Θεό, πέρασα την πίστη και στα παιδιά μου – Ακούω τη φωνή του, θέλει κότσια αυτό»

Η Καλομοίρα μίλησε στο περιοδικό «Hello» και συγκίνησε, αναφέροντας ότι πιστεύει πολύ στον Θεό και πέρασε αυτή την πίστη και στα παιδιά της. Παράλληλα, εξομολογήθηκε πως ακούει τη φωνή του Κυρίου και θέλει πολλά κότσια να ακολουθήσεις το δρόμο του.

Η γνωστή τραγουδίστρια μιλά για το νέο επαγγελματικό της βήμα, την παρουσίαση του «I’m a celebrity, Get me out» μία ανάσα πριν την αρχή του, αλλά και την σχέση της με την θρησκεία και τον Θεό.

– Πιστεύεις στον Θεό;

«Είναι μέσα μου, πιστεύω πολύ, κι εγώ και η οικογένειά μου. Πι­στεύω ότι μας μιλά μέσα μας και θεωρώ ότι όταν αποκτήσουμε το κουράγιο να βγάλουμε όλους τους θορύβους από το κεφάλι μας και να ακούσουμε μόνο το ένστικτό μας, τότε πάντα θα κερ­δίζουμε στο σωστό δρόμο. Θέ­λει κότσια, αλλά ο καθένας πρέ­πει να αφουγκραστεί το μήνυμα που λαμβάνει. Αναφέρομαι σε εκείνη τη φωνή που υπάρχει σε όλους μας και που πρέπει να την ακούμε προσεκτικά.»

– Σκέφτεσαι να επιστρέψεις μό­νιμα στην Ελλάδα με την οικογένειά σου;

«Κάποιες φορές το σκέφτομαι. Ο ελληνικός τρόπος ζωής είναι υπέ­ροχος, δεν υπάρχει πουθενά αλ­λού, όλα τα νιώθω πιο οικεία εδώ. Η Αμερική έχει άλλα πράγματα και στιγμές που μπορείς να απο­λαύσεις, αλλά δεν είναι Ελλάδα.»

– Από τα παιδιά σου έχει πάρει κάποιο την αγάπη σου για τη μουσική;

«Ο Νίκος παίζει πιάνο, η Αναστα­σία τραγουδά, αλλά έχει πολλή συστολή, είναι ντροπαλή, και ο Δημήτρης, που είναι πολύ συναι­σθηματικό παιδί, θέλει να γίνει σκηνοθέτης και να κάνει τον κό­σμο πιο όμορφο.»

– Στην Αμερική δεν θα μπορούσες να κυνηγήσεις το όνειρό σου;

«Μου αρέσει η ισορροπία που μου εξασφαλίζει αυτό το κομ­μάτι: η καριέρα μου εδώ και η προσωπική μου ζωή στην Αμε­ρική. Έχω γνωρίσει κορυφαίους τραγουδιστές που δεν έχουν προ­σωπική ζωή λόγω της αναγνωρισιμότητάς τους. Εμένα μου αρέσει που μπορώ να έχω μια κανονική ζωή, “μακριά από όλα”. Τώρα, αν μου δοθεί η ευκαιρία, δεν θα πω όχι, αλλά δεν είναι κάτι που θα κυνηγήσω με μανία εκεί.

Προτού αποκτήσω τα παι­διά μου, θα σου έλεγα ότι ναι, θέλω να πέσω στα βαθιά και να ακολουθήσω το όνειρό μου στην Αμερική. Όμως η ίδια η ζωή με οδήγησε στην Ελλάδα. To «Fame Story» με “βρήκε στην Αμερική και με έφερε στην Ελλάδα”. Εί­μαι ευγνώμων για ό,τι ζω και πο­τέ δεν λέω ποτέ» ολοκληρώνει η Καλομοίρα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.