Στάθης Σχίζας: «Αν νομίζει αυτό, να…» – Η απάντηση στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά τη δήλωση “έδινα όλο μου το είναι για να γίνει γνωστός”

20 Φεβρουαρίου, 2024


Ο Στάθης Σχίζας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου και θέλησε να απαντήσει για την δήλωση της πρώην συντρόφου του, Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, σχετικά με το γεγονός πως εκείνη τον έκανε γνωστό (δείτε εδώ τι ακριβώς είπε).Ο ίδιος, λοιπόν, εξήγησε πως δεν έχει καθόλου άσχημα αισθήματα για την κάποτε καλή του και πως δεν πρόκειται να μιλήσει ποτέ άσχημα για την επ…

...ιχειρηματία και Influencer, επισημαίνοντας, μάλιστα, πως η δήλωσή της αυτή ίσως μεταφράστηκε διαφορετικά απ' ότι εννοούσε.Η απάντηση του Στάθη Σχίζα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου«Δε νομίζω να το εννοούσε έτσι. Θέλω να πιστεύω πως δεν το εννοούσε έτσι. Γιατί έτσι όπως ακούγεται δεν...

Ο Στάθης Σχίζας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου και θέλησε να απαντήσει για την δήλωση της πρώην συντρόφου του, Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, σχετικά με το γεγονός πως εκείνη τον έκανε γνωστό (δείτε εδώ τι ακριβώς είπε).

Ο ίδιος, λοιπόν, εξήγησε πως δεν έχει καθόλου άσχημα αισθήματα για την κάποτε καλή του και πως δεν πρόκειται να μιλήσει ποτέ άσχημα για την επιχειρηματία και Influencer, επισημαίνοντας, μάλιστα, πως η δήλωσή της αυτή ίσως μεταφράστηκε διαφορετικά απ’ ότι εννοούσε.

Η απάντηση του Στάθη Σχίζα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

«Δε νομίζω να το εννοούσε έτσι. Θέλω να πιστεύω πως δεν το εννοούσε έτσι. Γιατί έτσι όπως ακούγεται δεν ισχύει κιόλας. Αλλά, τι να πω; Αν νομίζει αυτό να είναι καλά, όλα καλά. Δεν υπάρχει περίπτωση για πρώην σύντροφό μου να πάρετε κακή κουβέντα με τίποτα. Όλα καλά, εγώ κρατάω τα καλά και προχωράμε», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.