Στέφανος Κασσελάκης: «Όταν εκδηλώθηκα στη μητέρα μου για τον προσανατολισμό μου…» – Η αντίδρασή της στην ερωτiκή του ζωή

7 Μαΐου, 2024


Ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν ο πρώτος καλεσμένος της Άννας Δρούζας στη νέα εκπομπή του OPEN, Όσα δε λέμε, μετά από εννιά χρόνια τηλεοπτικής της απουσίας (δείτε εδώ τα πρώτα της λόγια). Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση, χωρίς δισταγμούς.«Από νωρίς, στα 13 μου, ένιωσα την προδοσία στην οικογένειά μου. Μάλλον, η οικογένεια μου ένιωσε την προδοσία από ένα φάσμα ανθρώ…

...σε την προδοσία από ένα φάσμα ανθρώπων, από τον εξωτερικό δικηγόρο του πατέρα μου, μέχρι εργαζόμενους της εταιρείας του πατέρα μου, που ξαφνικά ξέχασαν το πόσο πολύ τους είχε βοηθήσει κι εκείνος και τα παιδιά τους... Ήταν ένα πολύ σκληρό και τραυματικό μάθημα, το οποίο, όμως,...

Ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν ο πρώτος καλεσμένος της Άννας Δρούζας στη νέα εκπομπή του OPEN, Όσα δε λέμε, μετά από εννιά χρόνια τηλεοπτικής της απουσίας (δείτε εδώ τα πρώτα της λόγια). Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση, χωρίς δισταγμούς.

Οι δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη

«Από νωρίς, στα 13 μου, ένιωσα την προδοσία στην οικογένειά μου. Μάλλον, η οικογένεια μου ένιωσε την προδοσία από ένα φάσμα ανθρώπων, από τον εξωτερικό δικηγόρο του πατέρα μου, μέχρι εργαζόμενους της εταιρείας του πατέρα μου, που ξαφνικά ξέχασαν το πόσο πολύ τους είχε βοηθήσει κι εκείνος και τα παιδιά τους… Ήταν ένα πολύ σκληρό και τραυματικό μάθημα, το οποίο, όμως, με έχει σχηματίσει συγχρόνως, με καθόρισε», είπε αρχικά για όσα έβλεπε τους γονείς του να περνούν και πρόσθεσε:

«Το πιο βαθύ ένστικτο που καλλιεργήθηκε τότε ήταν ότι μπορώ να αντέξω τα πάντα. Όταν ξέρεις ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και ότι το αντέχεις και ότι βασίζεσαι σε πολύ λίγο κόσμο και ότι μπορείς να αναρρώσεις και να ανακάμψεις είναι κάτι που δημιουργεί μία σκληράδα αμέσως, μια ανθεκτικότητα, την οποία προφανώς και έχω».

Στη συνέχεια, μάλιστα, η μητέρα του παρενέβη τηλεφωνικώς, μίλησε για την σχέση τους, για τις συμβουλές που του έχει δώσει και την προτροπή της να επιστρέψει στην Ελλάδα, παρά τη ζωή και την επιτυχία του στην Αμερική.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο ίδιος αναφέρθηκε στο γεγονός πως είναι ευάλωτος και κλαίει: «Δεν θεωρώ ότι αυτή η εικόνα της ανδρείας, που είναι μία λέξη προβληματική για άλλους λόγους, αναγκαστικά συνεπάγεται και να μην κλαις ή να μη δείχνεις αίσθημα. Το αντίθετο. Το να είσαι γενναίος πάει να πει ότι δεν φοβάσαι να δείξεις αίσθημα. Άλλος αυτό και άλλος το να είσαι αφελής, είναι δύο διαφορετικά πράγματα».

Και αποκάλυψε τις δύο φορές που έκλαψε έντονα: «Συχνά συγκινούμαι πολύ μέσω της επαφής με τον κόσμο. Όταν είχα πάει στην Καρδίτσα και είχα δει τα σπίτια αυτών των ανθρώπων να έχουν καταστραφεί από δύο μέτρα λάσπες και να βλέπεις τα πτυχία των παιδιών τους να έχουν σπάσει τα τζάμια τους και να βλέπεις στις οικογενειακές φωτογραφίες το ίδιο πράγμα και να σου λένε ότι είμαστε αφημένοι στην τύχη μας, “ζούμε από τύχη” και όλη αυτή την απελπισία…

Ε, προφανώς αυτό σε συγκινεί πάρα πολύ. Το δεύτερο, η πιο ευάλωτη στιγμή μου όσον αφορά στο κλάμα, ήταν όταν εκδηλώθηκα στη μητέρα μου για τον προσανατολισμό μου, έκλαιγα για ώρες. Ήταν λυτρωτικό και είχα ανάγκη – αν και έχω υπάρξει ανεξάρτητος για πολλά χρόνια – εκείνη τη στιγμή είχα ανάγκη από τη δική της αποδοχή. Δεν με απογοήτευσε η αντίδρασή της. Είχε μερικές ερωτήσεις προφανώς».

Δείτε επίσης: Ετοιμάζει κρητικό γάμο και γλέντι στο νησί με τον Tyler – Πόσα άτομα θα καλέσει το ζευγάρι

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.