Κορινθία: Αποκάλυψη «βόμβα» για τον παλαιοχριστιανό πατέρα – Αυτή είναι η περιοπής θέση εργασίας του

19 Φεβρουαρίου, 2024


Μια νέα αποκάλυψη έρχεται στο φως της δημοσιότητας για την οικογένεια των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία, σχετικά με το επάγγελμα του πατέρα.Αναλυτικότερα, ο δήμαρχος Ερέτριας – Αμαρύνθου, δεν αποκάλυψε σε ποιον τομέα βρίσκεται, αλλά πιστοποιεί ότι εργάζεται ως δημοστικός υπάλληλος από το 2020 μέσω τηλεργασίας και μάλιστα είναι και… καλός υπάλληλος.Δείτε επίσης για την υπόθεση στην Κορινθία: Φόβοι…

... για αιμομιξία - Έγκυος το ένα παιδί, αρνείται να πει ποιος είναι ο πατέρας (Video)Χαρακτηριστικά, ο δήμαρχος είπε μιλώντας στον ANT1: «Έκανε δουλειά εξ αποστάσεως, το 2020 έγινε μετάταξη για λόγους υγείας και παρείχε υπηρεσίες εξ αποστάσεως».Μάλιστα, στη συνέχεια αποκάλυψε ότι έχει...

Μια νέα αποκάλυψη έρχεται στο φως της δημοσιότητας για την οικογένεια των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία, σχετικά με το επάγγελμα του πατέρα.

Αναλυτικότερα, ο δήμαρχος Ερέτριας – Αμαρύνθου, δεν αποκάλυψε σε ποιον τομέα βρίσκεται, αλλά πιστοποιεί ότι εργάζεται ως δημοστικός υπάλληλος από το 2020 μέσω τηλεργασίας και μάλιστα είναι και… καλός υπάλληλος.

Δείτε επίσης για την υπόθεση στην Κορινθία: Φόβοι για αιμομιξία – Έγκυος το ένα παιδί, αρνείται να πει ποιος είναι ο πατέρας (Video)

Χαρακτηριστικά, ο δήμαρχος είπε μιλώντας στον ANT1: «Έκανε δουλειά εξ αποστάσεως, το 2020 έγινε μετάταξη για λόγους υγείας και παρείχε υπηρεσίες εξ αποστάσεως».

Μάλιστα, στη συνέχεια αποκάλυψε ότι έχει στείλει έγγραφο στον παλαιοχριστιανό, για να παρουσιαστεί και εκείνος δεν έχει εμφανιστεί ακόμα. Τονίζεται ότι ο νέος δήμαρχος ανέβαλε καθήκοντα τον Ιανουάριο του 2024.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.