Survivor 2024 trailer 19/02: Χαμός ανάμεσα σε Τζέιμς και Ασημίνα – «Εσύ λες ότι δεν έχω ζωή έξω – Κάνει τα θεατρινίστικα…» (Video)

19 Φεβρουαρίου, 2024


Survivor 2024 trailer 19/02: Χαμός αναμένετια να γίνει σε ακόμη ένα επεισόδιο του Survivor 2024 καθώς όπως βλέπουμε από το trailer Ασημίνα και Τζέιμς βγάζουν “μαχαίρια” με την Χαζτηανδρέου να κατηγορεί τον Καφετζή για θεατρινισμούς και ότι σχολιάζει την εξωτερική της ζωή από το παιχνίδι.Παράλληλα, ο Ρομπ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» και έδωσε «στεγνά» τον Φάνη και την Χρύσα, για τους…

οποίος οι φήμες λένε ότι έχουν έρθει πολύ κοντά.Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα θα δούμε στο σημερινό trailer του Survivor:ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Survivor 2024 trailer 19/02: Χαμός αναμένετια να γίνει σε ακόμη ένα επεισόδιο του Survivor 2024 καθώς όπως βλέπουμε από το trailer Ασημίνα και Τζέιμς βγάζουν “μαχαίρια” με την Χαζτηανδρέου να κατηγορεί τον Καφετζή για θεατρινισμούς και ότι σχολιάζει την εξωτερική της ζωή από το παιχνίδι.

Παράλληλα, ο Ρομπ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» και έδωσε «στεγνά» τον Φάνη και την Χρύσα, για τους οποίος οι φήμες λένε ότι έχουν έρθει πολύ κοντά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα θα δούμε στο σημερινό trailer του Survivor:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.