Survivor 2024 spoiler 15/02: Διάλυση! Απειλούν με βασική αποχώρηση οι παίκτες – «Αν δεν σταματήσει αυτό φεύγουμε…»

15 Φεβρουαρίου, 2024


Survivor 2024 spoiler 15/02: Αναβρασμός στον Άγιο Δομίνικο με αρκετούς παίκτες να απειλούν με αποχώρηση εφόσον ο Ατζούν δεν αλλάξει τον τρόπο διεξαγωγής του Survivor 2024.Το Athensmagazine.gr σας έχει αναλυτικά το ρεπορτάζ. Συγκεκριμένα το γεγονός πως οι αποχωρήσεις γίνονται αγωνιστικά άλλους τους συμφέρει αλλά μέχρι κι αυτοί έχουν τις διαφωνίες τους, αλλά τους περισσότερους τους έχει γονατίσει.Ο …

...λόγος φυσικά είναι πως οι παίκτες παίζουν μαζικά run μέχρι να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι, την ίδια στιγμή που ζουν σε δύσκολες συνθήκες και δεν έχουν φάει. «Αν δεν αλλάξει σύντομα αυτό θα φύγουμε...», έχουν πει αρκετοί παίκτες στην παραγωγή, με την Μαρία Αντωνά...

Survivor 2024 spoiler 15/02: Αναβρασμός στον Άγιο Δομίνικο με αρκετούς παίκτες να απειλούν με αποχώρηση εφόσον ο Ατζούν δεν αλλάξει τον τρόπο διεξαγωγής του Survivor 2024.

Το Athensmagazine.gr σας έχει αναλυτικά το ρεπορτάζ. Συγκεκριμένα το γεγονός πως οι αποχωρήσεις γίνονται αγωνιστικά άλλους τους συμφέρει αλλά μέχρι κι αυτοί έχουν τις διαφωνίες τους, αλλά τους περισσότερους τους έχει γονατίσει.

Ο λόγος φυσικά είναι πως οι παίκτες παίζουν μαζικά run μέχρι να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι, την ίδια στιγμή που ζουν σε δύσκολες συνθήκες και δεν έχουν φάει. «Αν δεν αλλάξει σύντομα αυτό θα φύγουμε…», έχουν πει αρκετοί παίκτες στην παραγωγή, με την Μαρία Αντωνά κιόλας χτες να αφήνει τις σπόντες της, ενώ αγωνιζόταν για να εξασφαλίσει την παραμονή της στο Survivor. Μάλιστα η ίδια φαίνεται να έχει τάσεις φυγής (δείτε εδώ).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.