Survivor 2024: Με την υπόσχεση ότι θα επιστρέψει, αποχώρησε ο Άγγελος Γεωργουδάκης

4 Φεβρουαρίου, 2024


Με ανατροπές ξεκίνησε το πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης Survivor, για αυτή την εβδομάδα. Απόψε (4/2) ο Άγγελος Γεωργουδάκης έφυγε οριστικά από την παραλία, αποχαιρετώντας τους συμπαίκτες του, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να κρύψουν την συγκίνησή τους.Υπενθυμίζουμε ότι πρώτο το youweekly σας μετέφερε αυτή την πληροφορία, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι γιατροί και η παραγωγή έκαναν ό,τι περνούσε α…

...πό το χέρι τους για να κρατήσουν τον μαχητή στο παιχνίδι, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει να συνεχίσει (δείτε εδώ).Η αποχώρηση του Άγγελου Γεωργουδάκη από το SurvivorΔυστυχώς λοιπόν ο γιατρός δεν επέτρεψε στον παίκτης της μπλε ομάδας να συνεχίζει να αγωνίζεται...

Με ανατροπές ξεκίνησε το πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης Survivor, για αυτή την εβδομάδα. Απόψε (4/2) ο Άγγελος Γεωργουδάκης έφυγε οριστικά από την παραλία, αποχαιρετώντας τους συμπαίκτες του, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να κρύψουν την συγκίνησή τους.

Υπενθυμίζουμε ότι πρώτο το youweekly σας μετέφερε αυτή την πληροφορία, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι γιατροί και η παραγωγή έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να κρατήσουν τον μαχητή στο παιχνίδι, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει να συνεχίσει (δείτε εδώ).

Η αποχώρηση του Άγγελου Γεωργουδάκη από το Survivor

Δυστυχώς λοιπόν ο γιατρός δεν επέτρεψε στον παίκτης της μπλε ομάδας να συνεχίζει να αγωνίζεται καθώς η κατάσταση της υγείας του ήταν πολύ επιβαρυμένη. Η μπλε ομάδα χειροκρότησε για τελευταία φορά τον αγαπημένο της φίλο. «Μεγαλύτερη τραγωδία είναι να θέλει η ψυχή να συνεχίσει και το σώμα να μην μπορεί. Θα επιστρέψω του χρόνου πιο δυνατός. Για έμενα δεν τελείωσε τίποτα είναι μόνο η αρχή» δήλωσε δίνοντας υπόσχεση ότι θα επιστρέψει σε κάποιον άλλον κύκλο του ριαλιτι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.