Δεν το ήξερε κανείς μέχρι σήμερα: Ο Φερεντίνος αποκάλυψε την άγνωστη συγγένεια που έχει με τον Νίκο Καρβέλα

4 Φεβρουαρίου, 2024


Ο Χρήστος Φερεντίνος αποκάλυψε την άγνωστη συγγένεια που έχει με τον Νίκο Καρβέλα, την οποία δεν ήξερε κανείς μέχρι σήμερα. Στην κάμερα της εκπομπής «I Love Σουκού» και τη Νάντια Ρηγάτου μίλησε ο Χρήστος Φερεντίνος το πρωί του Σαββάτου 3/2. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η Σοφία Καρβέλα για τον πατέρα της.Ο γνωστός παρουσιαστής μεταξύ άλλων αποκάλυψε την συγγένεια που έχει με τον Νίκο Καρβέλα…

... την οποία βεβαίως δεν γνωρίζαμε.Ο Χρήστος Φερεντίνος είπε πως ο τραγουδιστής και συνθέτης είναι ανιψιός του, αφού η σύντροφός και μητέρα του παιδιού του, Έλενα Φερεντίνου είναι ανιψιά του.«Είναι ανιψιός μου. Η Έλενα Φερεντίνου είναι ανιψιά μου. Ο πατέρας της, είναι ξάδερφος...

Ο Χρήστος Φερεντίνος αποκάλυψε την άγνωστη συγγένεια που έχει με τον Νίκο Καρβέλα, την οποία δεν ήξερε κανείς μέχρι σήμερα.

Στην κάμερα της εκπομπής «I Love Σουκού» και τη Νάντια Ρηγάτου μίλησε ο Χρήστος Φερεντίνος το πρωί του Σαββάτου 3/2. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η Σοφία Καρβέλα για τον πατέρα της.

Ο γνωστός παρουσιαστής μεταξύ άλλων αποκάλυψε την συγγένεια που έχει με τον Νίκο Καρβέλα την οποία βεβαίως δεν γνωρίζαμε.

Χρήστος Φερεντίνος και Νίκος Καρβέλας

Ο Χρήστος Φερεντίνος είπε πως ο τραγουδιστής και συνθέτης είναι ανιψιός του, αφού η σύντροφός και μητέρα του παιδιού του, Έλενα Φερεντίνου είναι ανιψιά του.

«Είναι ανιψιός μου. Η Έλενα Φερεντίνου είναι ανιψιά μου. Ο πατέρας της, είναι ξάδερφος του πατέρα μου. Οπότε είναι ανιψιά μου και ο Νίκος ανιψιός μου και η Άννα Βίσση πρώην ανιψιά μου», είπε με χιούμορ ο Χρήστος Φερεντίνος.

Ίδιος ο Νίκος Καρβέλας: Δείτε πόσο μεγάλωσε ο γιος του με την Έλενα Φερεντίνου (photo)

Ένα υπέροχο αγοράκι καλωσόρισαν πριν από 8 μήνες ο Νίκος Καρβέλας και η αγαπημένη του, Έλενα Φερεντίνου.

Το ζευγάρι κρατά τις αποστάσεις του από τα μίντια και γι΄αυτό επιλέγει με προσοχή τι μοιράζεται στα social media.

Αυτή τη φορά η Έλενα έκανε μία εξαίρεση δημοσιεύοντας για πρώτη φορά το χαριτωμένο μουτράκι του γιου της. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η Αννίτα Πάνια για την περίοδο που ήταν έγκυος στο παιδί του Καρβέλα.

Στη φωτογραφία που ανέβασε ο Νίκος Καρβέλας κάθεται στο πιάνο έχοντας στην αγκαλιά του το μικρό τους αγγελούδι.

«Οι αγάπες της ζωής μου» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.