Δανάη Μπάρκα: Στα λημέρια του Φίλιππου Τσαγκρίδη ξανά – Οι νέες φωτογραφίες στο μαγαζί του πρώην συντρόφου της Καινούργιου

4 Φεβρουαρίου, 2024


Η Δανάη Μπάρκα την Παρασκευή 2/2 έκανε μια νέα βραδινή έξοδο, αυτή τη φορά όχι σε κάποιο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, αλλά σε ένα από τα μαγαζιά εστίασης που διατηρεί στην Αθήνα ο πρώην της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππος Τσαγκρίδης.Η παρουσιάστρια ξεκίνησε το γεύμα της με κρασί και φαγητό και στη συνέχεια δοκίμασε μερικά από τα γλυκά που διαθέτει το κατάστημα. Φυσικά, η Δανάη Μπάρκα έκανε μια σε…

...ιρά από insta stories ταγκάροντας τον Τσαγκρίδη, ο οποίος στη συνέχεια προχώρησε σε ρεποστ.Η έξοδος της Δανάης Μπάρκα στο μαγαζί του Φίλιππου ΤσαγκρίδηΝα θυμίσουμε στο σημείο αυτό πως πριν από λίγο καιρό είχε δημιουργηθεί μια άτυπη παρεξήγηση που λύθηκε τηλεοπτικά. Ο λόγος για...

Η Δανάη Μπάρκα την Παρασκευή 2/2 έκανε μια νέα βραδινή έξοδο, αυτή τη φορά όχι σε κάποιο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, αλλά σε ένα από τα μαγαζιά εστίασης που διατηρεί στην Αθήνα ο πρώην της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππος Τσαγκρίδης.

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε το γεύμα της με κρασί και φαγητό και στη συνέχεια δοκίμασε μερικά από τα γλυκά που διαθέτει το κατάστημα. Φυσικά, η Δανάη Μπάρκα έκανε μια σειρά από insta stories ταγκάροντας τον Τσαγκρίδη, ο οποίος στη συνέχεια προχώρησε σε ρεποστ.

Η έξοδος της Δανάης Μπάρκα στο μαγαζί του Φίλιππου Τσαγκρίδη

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό πως πριν από λίγο καιρό είχε δημιουργηθεί μια άτυπη παρεξήγηση που λύθηκε τηλεοπτικά. Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιο, πρώην σύντροφο του Τσαγκρίδη, η οποία έλαβε γνώση για την παρέα Μπάρκα και Φίλιππου και όσο να ΄ναι άφησε τις αιχμές της (δείτε εδώ αναλυτικά).

Δανάη Μπάρκα - Τσαγκρίδης

Δανάη Μπάρκα - Τσαγκρίδης - Γεύμα

Τι συμβαίνει με τη Μπάρκα και τον Τσαγκρίδη

«Η Δανάη Μπάρκα ήταν αυτή η παρουσιάστρια, αλλά δε το είπα εγώ το όνομα, η Κατερίνα Καινούργιου το είπε πρώτη. Έχω κι άλλο ρεπορτάζ από εκείνο το βράδυ, αλλά δε θα το πω στον αέρα. Μίλησα με τη Δανάη Μπάρκα εκείνο το βράδυ, αλλά αυτό που μου είπε δε μπορώ να το πω στον αέρα. Δε ξέρω αν κάποιος θέλει να αφήνει να αιωρείται αυτό το σενάριο αλλά αυτοί που τους είδαν δεν επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει κάτι ερωτiκό» είπε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας. Επίσης, σχολίασαν και την πρόσφατη κοινή δημόσια έξοδο και τις αναρτήσεις που έκαναν στα social media.

«Εγώ επειδή έχουμε κοινές παρέες με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη ρώτησα και έμαθα αν υπάρχει κάτι ερωτiκό ανάμεσά τους και μου το πολύ κοντινό φιλικό του περιβάλλον μου το διαψεύδει» αποκάλυψε ο Ισίδωρος Φικάρης.

«Εγώ θυμάμαι και σκέφτομαι ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο στις φημολογούμενες σχέσεις της Δανάης. Θυμάμαι μια ανάρτηση που είχε κάνει για τον Νίνο όταν είχε ακουστεί ότι είχε σχέση μαζί του. Θυμάμαι μετά μια ανάρτηση για τον Απόστολο Ρουβά. Μετά με τον Τίμο Ζαχαράτο και μετά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Γενικά υπάρχει ένα μοτίβο, ότι η Δανάη υποτίθεται ότι είναι σε σχέση με κάποιους ανθρώπους, που δε ξέρω πως βγαίνουν. Αυτά τα συγκεκριμένα αποδεδειγμένα δεν ίσχυαν» συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.