«Ευχαριστώ προκαταβολικά»: Δύσκολες ώρες για τον Αιμίλιο Χειλάκη – Η επείγουσα έκκληση του ηθοποιού στο Instagram

4 Φεβρουαρίου, 2024


Η ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.Ο Αιμίλιος Χειλάκης πριν από μερικές ώρες ανέφερε πως ο πατέρας του, Κωνσταντίνος χρειάζεται αίμα καθώς νοσηλεύεται στο ΝΙΜΤΣ για να υποβληθεί σε έκτακτη ορθοπεδική επέμβαση.Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός έκανε δημόσια έκκληση για αίμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram λέγοντας:«Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Θα χρειαστ…

...ώ λόγω της έκτακτης ορθοπεδικής εγχείρησης που προέκυψε στον πατέρα μου, κάποιον ή κάποιους εθελοντές αιμοδότες. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο για αιμοδοσία υπέρ του Κωνσταντίνου Χειλάκη που εγχειρίζεται στο ΝΙΜΤΣ. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά» ανέφερε...

Η ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης πριν από μερικές ώρες ανέφερε πως ο πατέρας του, Κωνσταντίνος χρειάζεται αίμα καθώς νοσηλεύεται στο ΝΙΜΤΣ για να υποβληθεί σε έκτακτη ορθοπεδική επέμβαση.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός έκανε δημόσια έκκληση για αίμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram λέγοντας:

«Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Θα χρειαστώ λόγω της έκτακτης ορθοπεδικής εγχείρησης που προέκυψε στον πατέρα μου, κάποιον ή κάποιους εθελοντές αιμοδότες. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο για αιμοδοσία υπέρ του Κωνσταντίνου Χειλάκη που εγχειρίζεται στο ΝΙΜΤΣ. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά» ανέφερε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.