4 χρόνια μετά την εξαφάνισή του: Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα για τον Νότη Σφακιανάκη, πήρε τη μεγάλη απόφαση

28 Ιανουαρίου, 2024


Έτοιμος να κάνει τη μεγάλη επιστροφή, είναι ο Νότης Σφακιανάκης, ενώ στο πολυπόθητο come back του θα τον συνοδέυσουν τα νέα του τραγούδια.Πριν από λίγο καιρό, ο Γιώργος Αρσενάκος είχε δηλώσει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ότι ο τραγουδιστής έχει ήδη επιλέξει τα νέα τραγούδια του για τη συνεργασία με την Panik Records!«Έχουμε μία δισκογραφική συνεργασία, μία τριλογία. Έχουμε βγάλει τα δύο…

... πρώτα μέρη και τώρα τον περιμένουμε να βγάλει και το χορευτικό. Είμαστε σε επαφή και θέλουμε να επιστρέψουμε με το τρίτο μέρος της τριλογίας, με χορευτικά τραγούδια τα οποία έχει επιλέξει ήδη μέσα στην καραντίνα. Περιμένουμε όποτε θα νιώσει έτοιμος και το βγάλει η ψυχή του,...

Έτοιμος να κάνει τη μεγάλη επιστροφή, είναι ο Νότης Σφακιανάκης, ενώ στο πολυπόθητο come back του θα τον συνοδέυσουν τα νέα του τραγούδια.

Πριν από λίγο καιρό, ο Γιώργος Αρσενάκος είχε δηλώσει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ότι ο τραγουδιστής έχει ήδη επιλέξει τα νέα τραγούδια του για τη συνεργασία με την Panik Records!

«Έχουμε μία δισκογραφική συνεργασία, μία τριλογία. Έχουμε βγάλει τα δύο πρώτα μέρη και τώρα τον περιμένουμε να βγάλει και το χορευτικό. Είμαστε σε επαφή και θέλουμε να επιστρέψουμε με το τρίτο μέρος της τριλογίας, με χορευτικά τραγούδια τα οποία έχει επιλέξει ήδη μέσα στην καραντίνα. Περιμένουμε όποτε θα νιώσει έτοιμος και το βγάλει η ψυχή του, να έρθει, να παρουσιάσουμε το τρίτο μέρος και να κάνει όλα αυτά που έχει να κάνει, γιατί έχει πολλά πράγματα ο Νότης», τόνισε ο Αρσενάκος.

Η τελευταία λοιπόν εξέλιξη όχι μόνο επιβεβαιώνει την παραπάνω δήλωση, αλλά… πηγαίνει την υπόθεση ένα βήμα παρακάτω. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο τραγουδιστής ήδη συμφώνησε να βρεθεί ξανά στα νυχτερινά μαγαζιά με γνωστό επιχειρηματία, κάτι που αναμένεται να ανατρέψει πολλά από την νυχτερινή διασκέδαση στην Αθήνα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.