Άντζελα Δημητρίου: Μιλάει πρώτη φορά μετά τη διαμάχη με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη – «Το μόνο που έχω να πω…»

27 Ιανουαρίου, 2024


Η Άντζελα Δημητρίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμη Δεν είδες Τίποτα» και την δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη, με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεών της στο Barbarella Live. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε εφ’ όλης της ύλης, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τους νέους καλλιτέχνες και τις διαφημίσεις, στην πρόσφατη απώλεια του Βασίλη Καρρά και του Χάρη Κωστόπουλου, καθώς και (γ…

...ια πρώτη φορά) στη διαμάχη της με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη.Μεταξύ άλλων δήλωσε για την επέμβαση που έκανε πρόσφατα στον λαιμό της, δηλώνοντας: «Ήταν πολύ δύσκολη επέμβαση, για τρεις μήνες δεν μίλαγα, μόνο έγραφα. Όταν άκουσα ξανά τη φωνή μου, τραγουδώντας, έλεγα συγχαρητήρια...

Η Άντζελα Δημητρίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμη Δεν είδες Τίποτα» και την δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη, με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεών της στο Barbarella Live. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε εφ’ όλης της ύλης, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τους νέους καλλιτέχνες και τις διαφημίσεις, στην πρόσφατη απώλεια του Βασίλη Καρρά και του Χάρη Κωστόπουλου, καθώς και (για πρώτη φορά) στη διαμάχη της με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη.

Μεταξύ άλλων δήλωσε για την επέμβαση που έκανε πρόσφατα στον λαιμό της, δηλώνοντας: «Ήταν πολύ δύσκολη επέμβαση, για τρεις μήνες δεν μίλαγα, μόνο έγραφα. Όταν άκουσα ξανά τη φωνή μου, τραγουδώντας, έλεγα συγχαρητήρια στον εαυτό μου που έκανε υπομονή».

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για το αποτύπωμα που αφήνουν οι νέοι καλλιτέχνες, η Άντζελα Δημητρίου συμφώνησε αρχικά, λέγοντας: «Δυστυχώς δεν προλαβαίνουν. Τα νέα παιδιά μπορεί να έχουν πολύ ωραία, αλλά δεν θα γίνουν Νταλάρας ή Βοσκόπουλος. Ακούς στο ραδιόφωνο τραγούδια και δεν ξέρεις ποιος τραγουδάει και ποιος είναι. Ο ένας μιμείται τον άλλον. Αντώνης Ρέμος είναι ένας».

Δείτε επίσης: Άντζελα Δημητρίου – Η ανακοίνωση του δικηγόρου της – «Θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε»

Η αναφορά της Άντζελας Δημητρίου στην κόρη της

Για τις διαφημίσεις ωστόσο διαφώνησε με τα λεγόμενα του τραγουδιστή, καθώς δήλωσε: «Το να κάνεις διαφήμιση δεν είναι κακό. Κι εγώ έχω κάνει στο παρελθόν. Σημασία είναι να την κάνεις με αξιοπρέπεια. Δεν θέλω να προσβάλω τον κ. Νταλάρα, τον οποίο εκτιμώ και αγαπώ πολύ, αλλά εσείς έχετε αυτόν τον ρόλο, αυτή είναι η δουλειά σας. Μπορούσε κάλλιστα να μην πει καμιά κουβέντα, να χαιρετήσει και να φύγει».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διαμάχη με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη. «Αυτό είναι ένα πολύ λεπτό θέμα. Δεν θα ήθελα να πω τίποτα. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είμαι μια καλή μάνα» αρκέστηκε να απαντήσει η τραγουδίστρια επάνω σε αυτό.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στην απώλεια του Βασίλη Καρρά και του Χάρη Κωστόπουλου. «Τον Βασίλη Καρρά θα τον αγαπάω και θα τον τραγουδάω για όλη μου τη ζωή. Για μένα ήταν ένας άνθρωπος γελαστός, χρειαζόταν να πει μόνο “Καλησπέρα και καλή βραδιά”. Γι’ αυτόν που στεναχωρήθηκα επίσης πάρα πολύ ήταν για τον Χάρη Κωστόπουλο. Όταν έμαθα ότι πέθανε είπα “όχι δεν είναι δυνατόν”», είπε στη συνέχεια και κατέληξε πως θέλει να κάνει τη ζωή της θεατρικό έργο, αρκεί να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.