Έρχεται τριήμερο κακοκαιρίας: Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί – Που θα χιονίσει τις επόμενες ημέρες; (video)

27 Ιανουαρίου, 2024


Καιρός: Για την εξέλιξη του νέου κύματος κακοκαιρίας με βροχές και χιονοπτώσεις μίλησε ο Σάκης Αρναούτογλου στο δελτίο καιρού. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.Όπως επεσήμανε ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, από την Κυριακή θα έχουμε αλλαγή του καιρού και από το απόγευμα και μετά. Σύννεφα θα κατακλύσουν το Αιγαίο και θα ξεκινήσουν οι πρώτες καταιγίδες από τη Θάσο και νοτιότερ…

...α, ενώ σε Εύβοια και Αττική θα ξεκινήσουν οι πρώτες χιονοπτώσεις.Τη Δευτέρα, τα χιόνια θα επιμείνουν σε Εύβοια, Μαγνησία, Βοιωτία και Αττική θα έχουμε τοπικά ισχυρές μπόρες χιονιού. Φαινόμενα θα έχουμε και στην αν. Πελοπόννησο, ενώ την Τρίτη οι χιονοπτώσεις θα ενταθούν από τη...

Καιρός: Για την εξέλιξη του νέου κύματος κακοκαιρίας με βροχές και χιονοπτώσεις μίλησε ο Σάκης Αρναούτογλου στο δελτίο καιρού. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Όπως επεσήμανε ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, από την Κυριακή θα έχουμε αλλαγή του καιρού και από το απόγευμα και μετά. Σύννεφα θα κατακλύσουν το Αιγαίο και θα ξεκινήσουν οι πρώτες καταιγίδες από τη Θάσο και νοτιότερα, ενώ σε Εύβοια και Αττική θα ξεκινήσουν οι πρώτες χιονοπτώσεις.

Τη Δευτέρα, τα χιόνια θα επιμείνουν σε Εύβοια, Μαγνησία, Βοιωτία και Αττική θα έχουμε τοπικά ισχυρές μπόρες χιονιού. Φαινόμενα θα έχουμε και στην αν. Πελοπόννησο, ενώ την Τρίτη οι χιονοπτώσεις θα ενταθούν από τη Λαμία και νοτιότερα οι οποίες θέλουν προσοχή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.