«Δάκρυσαν» οι ουρανοί με τον θάνατο της Ραφαέλας Πιτσικάλη: «Μία από τις ομορφότερες στιγμές μου» – Η τελευταία ανάρτηση πριν το άδικο “τέλος” της 21χρονης

27 Ιανουαρίου, 2024


«Δάκρυσαν» οι ουρανοί με τον θάνατο της 21χρονης Ραφαέλας Πιτσικάλη, καθώς πέθανε ύστερα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Στην τελευταία της ανάρτηση η νεαρή κοπέλα είχε μοιραστεί μια φωτογραφία με την οικογένειά της, δηλώντας πως ήταν «μια από τις ομορφότερες στιγμές της».Η Ραφαέλα Πιτσικάλη νοσηλευόταν σε θεραπευτήριο στην Αμερική τους τελευταίους μήνες, από τις αρχές Αυγούστου του 2023, στο εξει…

...�νες, από τις αρχές Αυγούστου του 2023, στο εξειδικευμένο MD-Anderson Cancer Center στο Χιούστον.Η περιπέτεια της υγείας της ευαισθητοποίησε πολλούς Κρητικούς, και όχι μόνο, που βοήθησαν στις πολυδάπανες θεραπείες, σύμφωνα με το ekriti.gr.Η ζωή της οικογένειας Πιτσικάλη άλλαξε δραματικά τον...

«Δάκρυσαν» οι ουρανοί με τον θάνατο της 21χρονης Ραφαέλας Πιτσικάλη, καθώς πέθανε ύστερα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Στην τελευταία της ανάρτηση η νεαρή κοπέλα είχε μοιραστεί μια φωτογραφία με την οικογένειά της, δηλώντας πως ήταν «μια από τις ομορφότερες στιγμές της».

Η τελευταία ανάρτηση της Ραφαέλας Πιτσικάλη

Η Ραφαέλα Πιτσικάλη νοσηλευόταν σε θεραπευτήριο στην Αμερική τους τελευταίους μήνες, από τις αρχές Αυγούστου του 2023, στο εξειδικευμένο MD-Anderson Cancer Center στο Χιούστον.

Η περιπέτεια της υγείας της ευαισθητοποίησε πολλούς Κρητικούς, και όχι μόνο, που βοήθησαν στις πολυδάπανες θεραπείες, σύμφωνα με το ekriti.gr.

Η ζωή της οικογένειας Πιτσικάλη άλλαξε δραματικά τον Ιούνιο του 2020, όταν η 17χρονη, τότε, κοπέλα είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο Αττικόν με έντονους πόνους και μικρή απόκριση στα αναλγητικά. Η διάγνωση άλλαξε όλη της τη ζωή: Σάρκωμα Ewing.

Συγκινεί η μητέρα της Ραφαέλας Πιτσικάλη: «Την ώρα που έφευγε, μας χαμογελούσε σαν να είδε φως»

«Την ώρα που έφευγε, μας χαμογελούσε σαν να είδε φως» ανέφερε η μητέρα της Ραφαέλας Πιτσικάλη και συγκίνησε με τα λόγια της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η μητέρα της κάνει λόγο για ένα χαμογελαστό πλάσμα που σκεφτόταν συνέχεια τους άλλους. Ενώ ο πατέρας της έκανε μια εξίσου συγκινητική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

«Έφυγε με χαμόγελο και συνεχίζει να γελάει…» λέει με δάκρυα στα μάτια.

Η μητέρα της μίλησε και για τα βίντεο που έκανε η κόρη της και μοιραζόταν με τους διαδικτυακούς της φίλους. «Τα φτιάχναμε μαζί, τη βοηθούσε όταν πονούσε. Προσπαθούσε, γιατί ήθελε να δώσει χαρά στους υπόλοιπους» λέει.

«Ο κόσμος συνεχίζει να την αγαπάει και αυτό είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. Έδωσαν παράταση ζωής στο παιδί μου» λέει και ξεσπά σε δάκρυα.

Όπως είπε, η Ραφαέλα «έφυγε» με φρικτό πόνο όμως αυτό δε τη σταμάτησε από το να χαμογελάει. «Την ώρα που ”έφευγε”, μας χαιρέτησε και χαμογελούσε, σαν να είδε ένα φως» συγκλονίζει η μητέρα της Ραφαέλας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.