Survivor 2024 spoiler 04/05: Όσους πάρει ο άνεμος! Ο παίκτης που παίρνει σειρά για αποχώρηση

4 Μαΐου, 2024


Survivor 2024 spoiler 04/05: Δεν σταματούν οι αναχωρήσεις από τον Άγιο Δομίνικο. Μπορεί ο Θοδωρής Τουρκογεώργος να έφυγε δίκαια στη μονομαχία με την Αναστασία Τσέρου, ωστόσο το σημερινό μας spoiler νωρίτερα δείχνει πως η πόρτα έχει ανοίξει και για ένα μεγάλο φαβορί!Το Athensmagazine.gr για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο είναι εδώ για να σας δώσει τις πρώτες πληροφορίες για όλα τα τεκτενόμενα στο Survivo…

...r, καθώς και εκτιμήσεις για τις επόμενες κινήσεις των δύο ομάδων. Σιγά σιγά άλλωστε οδεύουμε προς το μεγάλο φινάλε και την τελική ευθεία του ριάλιτι επιβίωσης, οπότε και η τακτική γίνεται πιο... σκληρή από ποτέ.Survivor 2024 spoiler 04/05: Ποιος είναι πιθανότερο να αποχωρήσει τη νέα εβδομάδαΠιο...

Survivor 2024 spoiler 04/05: Δεν σταματούν οι αναχωρήσεις από τον Άγιο Δομίνικο. Μπορεί ο Θοδωρής Τουρκογεώργος να έφυγε δίκαια στη μονομαχία με την Αναστασία Τσέρου, ωστόσο το σημερινό μας spoiler νωρίτερα δείχνει πως η πόρτα έχει ανοίξει και για ένα μεγάλο φαβορί!

Το Athensmagazine.gr για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο είναι εδώ για να σας δώσει τις πρώτες πληροφορίες για όλα τα τεκτενόμενα στο Survivor, καθώς και εκτιμήσεις για τις επόμενες κινήσεις των δύο ομάδων. Σιγά σιγά άλλωστε οδεύουμε προς το μεγάλο φινάλε και την τελική ευθεία του ριάλιτι επιβίωσης, οπότε και η τακτική γίνεται πιο… σκληρή από ποτέ.

Survivor 2024 spoiler 04/05: Ποιος είναι πιθανότερο να αποχωρήσει τη νέα εβδομάδα

Πιο αδύναμη ενόψει των αγώνων ασυλίας τη νέα εβδομάδα δείχνει να είναι η κόκκινη ομάδα, γι’ αυτό και φαίνεται πιο λογικό να πάμε σε περισσότερες υποψηφιότητες από τους Διάσημους. Πλέον είναι και πολύ ξεκάθαρο ποιοι βγαίνουν στον τάκο κάθε φορά.

Χριστόφορος Ταξίδης
Χριστόφορος Ταξίδης

Οπότε και η πρόβλεψή μας γίνεται ευκολότερη. Γιώργος Παπαχαραλάμπους και Χριστόφορος Ταξίδης είναι τα μεγάλα φαβορί για αποχώρηση πλέον, με τον δεύτερο να μοιάζει ακόμη πιο πιθανό να αποχαιρετήσει το παιχνίδι.

Σε κάθε περίπτωση μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr για το τελικό spoiler νίκης στον αγώνα ασυλίας και πρώτης υποψηφιότητας αποχώρησης.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.