Έγκλημα στο Μεσολόγγι: «Μου είχε πει ότι…» – Μίλησε η γυναίκα που έστειλε μηνύματα ο κρεοπώλης την ημέρα του φονικού! (video)

27 Ιανουαρίου, 2024


Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως σχετικά με την άγρια δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, τη στιγμή που ο προφυλακιστέος κρεοπώλης εξακολουθεί να αρνείται τη συμμετοχή του στην υπόθεση.Ο κρεοπώλης είχε στείλει μηνύματα σε μία γυναίκα την ημέρα της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου. Η ίδια δήλωσε πως είχε μια τυπική φιλική επαφή με τον κατηγορούμενο και ότι όντως της έστειλε εκείνο το πρωί έ…

...� και ότι όντως της έστειλε εκείνο το πρωί ένα μήνυμα και όχι περισσότερα, όπως έλεγαν.«Το έστειλε το πρωί της Πέμπτης, 10:30….11; Κάπου εκεί…Δε θυμάμαι ακριβώς. Γνώριζε ότι είχα ένα θέμα με την υγεία μου και απλά μου έγραψε "τι κάνεις καμάρι μου; πως είσαι;" Κάτι τέτοιο…Ένα απλό...

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως σχετικά με την άγρια δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, τη στιγμή που ο προφυλακιστέος κρεοπώλης εξακολουθεί να αρνείται τη συμμετοχή του στην υπόθεση.

Η γυναίκα που έστειλε μηνύματα ο κρεοπώλης

Ο κρεοπώλης είχε στείλει μηνύματα σε μία γυναίκα την ημέρα της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου. Η ίδια δήλωσε πως είχε μια τυπική φιλική επαφή με τον κατηγορούμενο και ότι όντως της έστειλε εκείνο το πρωί ένα μήνυμα και όχι περισσότερα, όπως έλεγαν.

«Το έστειλε το πρωί της Πέμπτης, 10:30….11; Κάπου εκεί…Δε θυμάμαι ακριβώς. Γνώριζε ότι είχα ένα θέμα με την υγεία μου και απλά μου έγραψε “τι κάνεις καμάρι μου; πως είσαι;” Κάτι τέτοιο…Ένα απλό μήνυμα. Δεν του απάντησα τίποτα…».

Δείτε επίσης: Τα 11 ανεξήγητα λεπτά που «καίνε» τον κρεοπώλη – Τον «ξεγύμνωσαν» οι κάμερες και οι χρόνοι (video)

Όπως λέει στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», δεν είχαν τόσο στενή φιλική επαφή. «Μιλούσαμε μια φορά τον χρόνο και δε βρισκόμασταν, γιατί εγώ έμενα αλλού. Μου είχε πει ότι ήταν πεσμένη η δουλειά του και είχε πρόβλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Τον Μπάμπη δεν τον γνώριζα», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.