Έγκλημα στο Μεσολόγγι: Τα 11 ανεξήγητα λεπτά που «καίνε» τον κρεοπώλη – Τον «ξεγύμνωσαν» οι κάμερες και οι χρόνοι (video)

26 Ιανουαρίου, 2024


Οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη στην υπόθεση δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι, με νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα να δίνουν περαιτέρω «φως». Την ίδια ώρα, «Μιλάει» ξανά το τεφτέρι του Μπάμπη, αποκαλύπτοντας με ποιους είχε συναλλαγές.Την ίδια νύχτα που ο κρεοπώλης, μεταξύ άλλων, απέκρυψε ότι βρισκόταν στην περιοχή, παρέμεινε επί 11 λεπτά χωρίς να αποκαλύψει τα όσα έκανε και στη …

...συνέχεια κατευθύνθηκε προς το σπίτι του. Τη νύχτα του φονικού, στις 21:52, το τζιπ του κρεοπώλη καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας να επιστρέφει στο σπίτι του. Ο Μπάμπης είναι ήδη νεκρός και ο ίδιος γυρνούσε από τα λυόμενα Μεσολογγίου, μια περιοχή που όπως διαπίστωσαν αστυνομικοί,...

Οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη στην υπόθεση δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι, με νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα να δίνουν περαιτέρω «φως». Την ίδια ώρα, «Μιλάει» ξανά το τεφτέρι του Μπάμπη, αποκαλύπτοντας με ποιους είχε συναλλαγές.

Την ίδια νύχτα που ο κρεοπώλης, μεταξύ άλλων, απέκρυψε ότι βρισκόταν στην περιοχή, παρέμεινε επί 11 λεπτά χωρίς να αποκαλύψει τα όσα έκανε και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το σπίτι του. Τη νύχτα του φονικού, στις 21:52, το τζιπ του κρεοπώλη καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας να επιστρέφει στο σπίτι του. Ο Μπάμπης είναι ήδη νεκρός και ο ίδιος γυρνούσε από τα λυόμενα Μεσολογγίου, μια περιοχή που όπως διαπίστωσαν αστυνομικοί, μένουν δύο φίλοι του.

Ποιος ήταν ο λόγος που ο κρεοπώλης σταμάτησε στα Λυόμενα για 11 λεπτά; Υπήρξε άτομο που συνάντησε; Γιατί θέλησε να αποκρύψει ότι βρέθηκε εκεί και συνέχισε να το αρνείται ακόμα και όταν του παρουσίασαν αδιάσειστα στοιχεία από κάμερες.

Όπως αποκαλύπτεται, 11 κάμερες κατέγραψαν το τζιπ του κρεοπώλη τη νύχτα του εγκλήματος. Ο ίδιος υποστήριξε ότι άφησε τον Μπάμπη στον κόμβο των ΤΕΙ και επέστρεψε απευθείας στο σπίτι του. Η αλήθεια όμως φαίνεται πως ήταν διαφορετική.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.