Survivor 2024: Ούτε Δαλάκα, ούτε Ασημίνα! Αυτός είναι ο κορυφαίος παίκτης με 85% νικών – Το “παλτό” με 0%! (photo)

25 Ιανουαρίου, 2024


Survivor 2024: Η 3η εβδομάδα στο Survivor ολοκληρώνεται και σας έχουμε πριν το ματς επάθλου τα στατιστικά των παικτών που παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον. Ενώ, αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει τον αγώνα επάθλου απόψε.Κάποιοι από εσάς, θα πουν ότι η Ασημίνα δεν κουνιέται από την κορυφή. Εν μέρει, έχετε δίκιο. Το 82,6% που έχει μέχρι στιγμής στους στίβους μάχης, την καθιστά άπιαστη από τους υπόλοιπο…

...82,6% που έχει μέχρι στιγμής στους στίβους μάχης, την καθιστά άπιαστη από τους υπόλοιπους.Κι όμως, υπάρχει διαγωνιζόμενος που την περνάει κι ας έχει λιγότερες συμμετοχές σε runs. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ντάνιελ Νούρκα, ο οποίος μπήκε με μπούνια στο ριάλιτι επιβίωσης.6/7 μετράει...

Survivor 2024: Η 3η εβδομάδα στο Survivor ολοκληρώνεται και σας έχουμε πριν το ματς επάθλου τα στατιστικά των παικτών που παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον. Ενώ, αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει τον αγώνα επάθλου απόψε.

Ούτε Δαλάκα, ούτε Ασημίνα! Αυτός είναι ο κορυφαίος παίκτης με 85% νικών – Το “παλτό” με 0%!

Κάποιοι από εσάς, θα πουν ότι η Ασημίνα δεν κουνιέται από την κορυφή. Εν μέρει, έχετε δίκιο. Το 82,6% που έχει μέχρι στιγμής στους στίβους μάχης, την καθιστά άπιαστη από τους υπόλοιπους.

Κι όμως, υπάρχει διαγωνιζόμενος που την περνάει κι ας έχει λιγότερες συμμετοχές σε runs. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ντάνιελ Νούρκα, ο οποίος μπήκε με μπούνια στο ριάλιτι επιβίωσης.

6/7 μετράει ο ηθοποιός και ποσοστό που ξεπερνά το 85%!

Φυσικά, πολύ δυνατοί είναι και οι Φάνης-Γιάννης από τους μπλε, καθώς και η Κατερίνα Δαλάκα. Ωστόσο, το ποσοστό του νέου παίκτη είναι ακραίο!

Κόλαφος ο Σπύρος Μαρτίκας για Άρη Σοϊλέδη και Μαρία Αντωνά: «Δεν πρόσβαλα κανέναν, κάποιος που δεν αναγνωρίζει κάποιον είναι μισογύνης;»

«Δεν πρόσβαλα κανέναν, κάποιος που δεν αναγνωρίζει κάποιον είναι μισογύνης;» ανέφερε ο Σπύρος Μαρτίκας και ήταν κόλαφος για τον Άρη Σοϊλέδη με αφορμή τις δηλώσεις του για τη Μαρία Αντωνά.

O Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό Σουσου» θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

«Δεν έθιξε και δεν προσέβαλε κανείς την καλαισθησία κανενός. Μη δημιουργούμε εντυπώσεις που δε μπορούν να προκύψουν από κανένα λεγόμενό μου… Ήρθα από το Survivor 12 κιλά λιγότερα με μούσια, και η μητέρα μου είπε ότι τρόμαξε να με αναγνωρίσει. Έπρεπε να παρεξηγηθώ;… Δεν έθιξε κανείς την καλαισθησία κάποιου. Αν κάτι αρέσει σε εμένα, μπορεί να μην αρέσει σε εσάς και το αντίθετο… Ήταν μια αυθόρμητη αντίδραση, όλοι ξαφνιαστήκαμε όταν είδαμε την πρεμιέρα… Εγώ το εξέφρασα και δημόσια. Όταν με ρωτάνε πως μου φάνηκε, δε μπορούσα να πω ψέματα…

Αν το σχόλιο αυτό γινόταν στη Βρισηίδα δε θα έδινε σημασία, κινείται άβαφτη τις περισσότερες φορές. Ούτε εγώ θα έδινα σημασία. Δεν έχω λόγο να προσβληθώ… Το σχόλιό μου ήταν κάτι αυθόρμητο στο οποίο όλοι συμφώνησαν, και έχω λάβει πολλά μηνύματα από κόσμο που συμφωνεί. Δεν πρόσβαλα κανέναν…» ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.