Survivor highlights 24/1: “Βόμβα” με την 1η οικειοθελή αποχώρηση – Δημόσιες καταγγελίες κατά Ασημίνας & Παππά

25 Ιανουαρίου, 2024


Ανατρεπτικό ήταν το χθεσινό 24/1 επεισόδιο του Survivor. Εκτός της κανονικής αποχώρησης είχαμε και μια οικειοθελή που μόνο εντάσεις έφερε στο παιχνίδι και συγκεκριμένα στην ομάδα των Διάσημων.Πρωταγωνιστής στο σημερινό επεισόδιο του Survivor είναι ο Χρήστος Βολικάκης, που εξαπέλυσε τα πυρά του στη Μαρία Αντωνά, και κυρίως στον Αλέξη Παππά. «Ουσιαστικά παίζουμε ένα θέατρο του παραλόγου χωρίς τελειω…

...α πυρά του στη Μαρία Αντωνά, και κυρίως στον Αλέξη Παππά. «Ουσιαστικά παίζουμε ένα θέατρο του παραλόγου χωρίς τελειωμό. Χτες (23/1) έγινε ο τσακωμός μετά την τελική ψηφοφορία που βγήκαν όλοι οι μονομάχοι. Είπε ο Σάββας να βγούμε όλοι να πούμε τι έχει πει ο καθένας για τον άλλον,...

Ανατρεπτικό ήταν το χθεσινό 24/1 επεισόδιο του Survivor. Εκτός της κανονικής αποχώρησης είχαμε και μια οικειοθελή που μόνο εντάσεις έφερε στο παιχνίδι και συγκεκριμένα στην ομάδα των Διάσημων.

Αναλυτικά τα 24/1 highlights του Survivor

Ένταση ανάμεσα σε Χρήστο Βολικάκη, Μαρία Αντωνά και Αλέξη Παππά: «Έπεσα στην παγίδα…»

Πρωταγωνιστής στο σημερινό επεισόδιο του Survivor είναι ο Χρήστος Βολικάκης, που εξαπέλυσε τα πυρά του στη Μαρία Αντωνά, και κυρίως στον Αλέξη Παππά. «Ουσιαστικά παίζουμε ένα θέατρο του παραλόγου χωρίς τελειωμό. Χτες (23/1) έγινε ο τσακωμός μετά την τελική ψηφοφορία που βγήκαν όλοι οι μονομάχοι. Είπε ο Σάββας να βγούμε όλοι να πούμε τι έχει πει ο καθένας για τον άλλον, τι μας πειράζει, λόγια που έχουν ειπωθεί, παρεάκια που έχουμε δει να πηγαίνουμε στη θάλασσα να μιλάνε γιατί εκεί δεν έχει κάμερες… Βλέπω ανθρώπους διαφορετικούς on και off camera. Πραγματικά είναι πολύ λυπηρό και στενάχωρο», είπε αρχικά.

Ο πρωταθλητής της ποδηλασίας πήρε το μέρος του Σάββα Γκέντσογλου, που ζήτησε εξηγήσεις από την Μαρία Αντωνά σχετικά με την χθεσινή ψηφοφορία, και κάπου εκεί ξέσπασε ο καβγάς ανάμεσά τους. «Δεν θυμάμαι τώρα ποιος το είπε. Λέω όμως, “Υπάρχει δεύτερη επιλογή; Αν υπάρχει, να την δούμε”. Ήθελα να δω τι γίνεται», είπε ο Χρήστος Βολικάκης, οι υπόλοιποι «Κόκκινοι» ισχυρίστηκαν ότι αναφερόταν ξεκάθαρα στη Μαρία Αντωνά και άλλαξε τη στάση του, με εκείνη να γίνεται έξαλλη και να ξεστομίζονται βαριές κουβέντες: «Γιατί εστιάζεις σ’ εμένα; Είπα εγώ να βγει ο Σάββας υποψήφιος; Προσωπικά σου έχω φερθεί με τον καλύτερο τρόπο, ντροπή σου»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.