Survivor 2024 trailer 24/01: «Είναι ψεύτης – Είπε ότι θα με σπάσει στο ξύλο…» – Ο Βολικάκης «ξεμπροστιάζει» Παππά και Χατζηανδρέου (video)

24 Ιανουαρίου, 2024


Survivor 2024 trailer (24/1): «Είπε ότι “θα τα πούμε έξω” και ότι θα με σπάσει στο ξύλο», ανέφερε ο Αλέξης Παππάς για συμπαίκτη του, με τον Χρήστο Βολικάκη να επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για τον ίδιο και να συμπληρώνει ότι ο Αλέξης είναι ψεύτης και άλλα λέει όταν γράφει η κάμερα και άλλα off camera. Με την ευκαιρία, δείτε όσα είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης (23/1).Μάλιστα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής …

...ποδηλασίας εξαπέλυσε «πυρά» και για την Ασημίνα Χατζηανδρέου επικαλώντας λόγια που είπε για την «φίλη» της Κατερίνα Δαλάκα.Την ίδια στιγμή, Μπλε και Κόκκινοι μπαίνουν δυναμικά σε έναν ακόμα απαιτητικό στίβο μάχης για το πολυπόθητο έπαθλο φαγητού, ενώ η μονομαχία για αποχώρηση...

Survivor 2024 trailer (24/1): «Είπε ότι “θα τα πούμε έξω” και ότι θα με σπάσει στο ξύλο», ανέφερε ο Αλέξης Παππάς για συμπαίκτη του, με τον Χρήστο Βολικάκη να επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για τον ίδιο και να συμπληρώνει ότι ο Αλέξης είναι ψεύτης και άλλα λέει όταν γράφει η κάμερα και άλλα off camera. Με την ευκαιρία, δείτε όσα είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης (23/1).

Μάλιστα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας εξαπέλυσε «πυρά» και για την Ασημίνα Χατζηανδρέου επικαλώντας λόγια που είπε για την «φίλη» της Κατερίνα Δαλάκα.

Την ίδια στιγμή, Μπλε και Κόκκινοι μπαίνουν δυναμικά σε έναν ακόμα απαιτητικό στίβο μάχης για το πολυπόθητο έπαθλο φαγητού, ενώ η μονομαχία για αποχώρηση έχει ξανά «άρωμα γυνάικας» με τις 4 υποψήφιες, Δώρα, Χρύσα, Κρίστη και Όλγα να τα παίζουν όλα για όλα για την παραμονή τους στο ριάλιτι.

Survivor 2024 spoiler 24/1: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε

Survivor 2024 spoiler 24/1: Γυναικεία υπόθεση είναι η σημερινή μάχη και το μόνο που μένει να δούμε είναι ποια παίκτρια δεν θα τα καταφέρει και θα αποχωρήσει απόψε.

Η Κρίστη και Πηλιάκη από τους Κόκκινους και Δώρα – Χρύσα από τους Μπλε βρίσκονται στον τάκο. Με την ευκαιρία, δείτε τα χθεσινά (23/1) highlights του Survivor.

Πλέον, όλα κρίνονται αγωνιστικά και ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί. Μία μόνο κακή ημέρα κάποιου, μπορεί να είναι αρκετή να τον θέσει εκτός του ριάλιτι επιβίωσης.

Η Δώρα είναι αναμφίβολα μία από τις πιο δυνατές παίκτριες του παιχνιδιού και έχει την εμπειρία αφού έχει ξαναπεράσει από αυτή τη διαδικασία με επιτυχία.

Η Όλγα Πηλιάκη μπορεί να μη πατάει πολύ καλά τελευταία, ωστόσο δεν παύει να είναι μία εξαιρετική παίκτρια στον τελικό στόχο και με μεγάλη μεθοδικότητα.

Survivor 2024 spoiler

Η Χρύσα Χατζηγεωργίου φαίνεται πως ανεβαίνει σταδιακά τις τελευταίες ημέρες, βγάζει μία… φρεσκάδα, όμως κι αυτή ίσως να βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση.

Η Κρίστη Καθάργια είναι η πλέον αδύναμη της τετράδας, αλλά θέλει να επαναλάβει τη νίκη επί της Δώρας στο τελευταίο αγώνισμα. Ωστόσο, είναι το μεγάλο φαβορί για αποχώρηση.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το παιχνίδι θα κριθεί ανάμεσα στη Χρύσα και στην Κρίστη, μένει μόνο να δούμε ποια θα επικρατήσει από τις δύο απόψε.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.