Έγκλημα στη Χαλκίδα: «Η μητέρα μας είναι νεκρή μετά τη δολοφονία του Σάκη – Την κραυγή της μάνας που άκουσα, να μην την ακούσει ξανά κανείς» ξεσπάει ο αδερφός του 43χρονου

24 Ιανουαρίου, 2024


Έγκλημα στη Χαλκίδα: «Η μητέρα μας είναι νεκρή μετά τη δολοφονία του Σάκη. Αυτή την κραυγή της μάνας που άκουσα, να μην την ακούσει ξανά κανείς» ξέσπασε ο αδερφός του 43χρονου ξυλουργού. «Η μητέρα μας αυτή τη στιγμή είναι νεκρή, εγώ της είπα για τη δολοφονία του Σάκη και αυτή την κραυγή της μάνας που άκουσα εγώ, να μην την ακούσει ξανά κανείς», είπε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το Πρωινό» ο αδερφός …

...του 43χρονου ξυλουργού που δολοφονήθηκε από την 39χρονη στη Χαλκίδα.Την ώρα που η δολοφόνος του ξυλουργού είναι στον ανακριτή, ο αδερφός του ξέσπασε: «Θέλουμε τον Σάκη, αυτό είναι το μόνο που θέλουμε. Ο Σάκης, όμως, δεν γυρίζει πίσω. Εγώ μιλάω μόνο για τη μνήμη του αδερφού μου....

Έγκλημα στη Χαλκίδα: «Η μητέρα μας είναι νεκρή μετά τη δολοφονία του Σάκη. Αυτή την κραυγή της μάνας που άκουσα, να μην την ακούσει ξανά κανείς» ξέσπασε ο αδερφός του 43χρονου ξυλουργού.

«Η μητέρα μας αυτή τη στιγμή είναι νεκρή, εγώ της είπα για τη δολοφονία του Σάκη και αυτή την κραυγή της μάνας που άκουσα εγώ, να μην την ακούσει ξανά κανείς», είπε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το Πρωινό» ο αδερφός του 43χρονου ξυλουργού που δολοφονήθηκε από την 39χρονη στη Χαλκίδα.

Την ώρα που η δολοφόνος του ξυλουργού είναι στον ανακριτή, ο αδερφός του ξέσπασε: «Θέλουμε τον Σάκη, αυτό είναι το μόνο που θέλουμε. Ο Σάκης, όμως, δεν γυρίζει πίσω. Εγώ μιλάω μόνο για τη μνήμη του αδερφού μου. Ο Σάκης τώρα δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Θέλω τώρα να πενθήσω».

Ο αδερφός του ξεκαθαρίζει ότι ποτέ δεν έγινε τίποτα από αυτά που υποστηρίζει η 39χρονη και επιμένει στην εμμονή της προς το πρόσωπο του αδερφού του. Μάλιστα, ζητεί μόνο να μην χρησιμοποιείται η φωτογραφία της συζύγου του Σάκη από τα Μέσα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.