Survivor: Η πρώτη ανάρτηση της Ανδριάνας Καγιά μετά την αποχώρησή της

15 Ιανουαρίου, 2024


Η Ανδριάνα Καγιά ήταν η πρώτη αποχώρηση από το Survivor για το 2024! Η ίδια της η ομάδα την έριξε στον τάκο λόγω… κακής συμπεριφοράς και άσχημου κλίματος στην καλύβα, κι εκείνη με την σειρά της επηρεασμένη ψυχολογικά δεν κατάφερε να κερδίσει στους αγώνες αποχώρησης και κάπως έτσι με δάκρια στα μάτια την περασμένη Τετάρτη 10/1 μάζεψε τα πράγματά της από τον Άγιο Δομίνικο, μεταφέρθηκε στο ξενοδοχε…

...ίο (δείτε εδώ τι συνέβη κατά την παραμονή της εκεί την πρώτη κιόλας μέρα) κι από μέρα σε μέρα γυρνάει Ελλάδα.Πριν από λίγες ώρες, μάλιστα, πήρε στα χέρια της το κινητό της κι έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπική της λογαριασμό στο instagram. Μια ανάρτηση που δείχνει αξιοπρέπεια...

Η Ανδριάνα Καγιά ήταν η πρώτη αποχώρηση από το Survivor για το 2024! Η ίδια της η ομάδα την έριξε στον τάκο λόγω… κακής συμπεριφοράς και άσχημου κλίματος στην καλύβα, κι εκείνη με την σειρά της επηρεασμένη ψυχολογικά δεν κατάφερε να κερδίσει στους αγώνες αποχώρησης και κάπως έτσι με δάκρια στα μάτια την περασμένη Τετάρτη 10/1 μάζεψε τα πράγματά της από τον Άγιο Δομίνικο, μεταφέρθηκε στο ξενοδοχείο (δείτε εδώ τι συνέβη κατά την παραμονή της εκεί την πρώτη κιόλας μέρα) κι από μέρα σε μέρα γυρνάει Ελλάδα.

Πριν από λίγες ώρες, μάλιστα, πήρε στα χέρια της το κινητό της κι έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπική της λογαριασμό στο instagram. Μια ανάρτηση που δείχνει αξιοπρέπεια και ήθος παρά τα όσα άφησαν να εννοηθούν για εκείνη οι συμπαίκτες της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.