Survivor 2024: «Και καλά στενοχωρήθηκαν…» – Το Twitter «κράζει» τους Μαχητές που «λυπήθηκαν» για την Αντριάνα (video)

15 Ιανουαρίου, 2024


Survivor 2024: Με μια απώλεια ξύπνησαν οι Μαχητές στο Survivor αφού η Αντριάνα ήταν εκείνη που έχασε στην μονομαχία ανάμεσα στις τέσσερις υποψήφιες προς αποχώρηση στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι.Παρότι την ψήφισαν οι περισσότεροι, αρκετοί ήταν εκείνοι που εξέφρασαν την λύπη τους και πόσο τους λείπει η παίκτρια.Ανάμεσά τους και η Δώρα, η οποία έκλαψε στο προσωπικό της κιου αποκαλύπτοντας και τι…

είχαν συζητήσει μεταξύ τους.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Survivor 2024: Με μια απώλεια ξύπνησαν οι Μαχητές στο Survivor αφού η Αντριάνα ήταν εκείνη που έχασε στην μονομαχία ανάμεσα στις τέσσερις υποψήφιες προς αποχώρηση στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι.

Παρότι την ψήφισαν οι περισσότεροι, αρκετοί ήταν εκείνοι που εξέφρασαν την λύπη τους και πόσο τους λείπει η παίκτρια.

Ανάμεσά τους και η Δώρα, η οποία έκλαψε στο προσωπικό της κιου αποκαλύπτοντας και τι είχαν συζητήσει μεταξύ τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.