Survivor 2024 spoiler 10/1: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί στο αποψινό επεισόδιο

10 Ιανουαρίου, 2024


Survivor 2024: Η πρώτη μεγάλη μονομαχία που θα κρίνει την πρώτη αποχώρηση του φετινού Survivor γίνεται απόψε (10/1) στις 21.00 στον ΣΚΑΪ και όλα θα κριθούν στον στίβο μάχης για τέσσερις Μαχήτριες.Η Δώρα, η Ανδριάνα, η Ιωάννα και η Μαριλίνα θα κληθούν να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.Η Ανδριάνα μάλιστα είναι στο στόχαστρο των συμπαικτών της ως επιθετική και έχει φέρει αρκετέ…

...ς εντάσεις στο εσωτερικό των Μαχητών. Η πρώτη υποψήφια της εβδομάδας ήταν η Δώρα.MVP της πρώτης εβδομάδας ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου που υπέδειξε την τέταρτη υποψήφια στο Συμβούλιο του Νησιού, τη Μαριλίνα. Σύμφωνα με τους νέους κανόνες, η παίκτρια με την καλύτερη επίδοση μέχρι...

Survivor 2024: Η πρώτη μεγάλη μονομαχία που θα κρίνει την πρώτη αποχώρηση του φετινού Survivor γίνεται απόψε (10/1) στις 21.00 στον ΣΚΑΪ και όλα θα κριθούν στον στίβο μάχης για τέσσερις Μαχήτριες.

Η Δώρα, η Ανδριάνα, η Ιωάννα και η Μαριλίνα θα κληθούν να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Η Ανδριάνα μάλιστα είναι στο στόχαστρο των συμπαικτών της ως επιθετική και έχει φέρει αρκετές εντάσεις στο εσωτερικό των Μαχητών. Η πρώτη υποψήφια της εβδομάδας ήταν η Δώρα.

MVP της πρώτης εβδομάδας ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου που υπέδειξε την τέταρτη υποψήφια στο Συμβούλιο του Νησιού, τη Μαριλίνα.

Σύμφωνα με τους νέους κανόνες, η παίκτρια με την καλύτερη επίδοση μέχρι σήμερα θα έχει ένα προβάδισμα καθώς θα είναι εκείνη που θα επιλέξει τη μορφή που θα έχει ο τελικός στόχος.

Το ενδιαφέρον πάντως είναι ότι φέτος ο ΣΚΑΪ έχει βάλει στόχο να μην υπάρχουν spoilers για το ριάλιτι και όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο. Έτσι κάθε τέτοιου είδους απόπειρa είναι περισσότερο εκτίμηση παρά πληροφορία που έχει διαρρεύσει από την παραγωγή.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορείες του athensmagazine.gr την πόρτα εξόδου του ριάλιτι επιβίωσης παίρνει η Μαριλίνα που φαίνεται να είναι η πιο αδύναμη αγωνιστικά παίκτρια, ενώ παρότι η Ανδριάνα φέρνει τις εντάσεις, είναι ίσως η παίκτρια που δίνει τον τόνο του ριάλιτι και της στρατηγικής μέχρι στιγμής.

Όλα θα κριθούν στον στίβο μάχης που αναμένεται με ενδιαφέρον.

Survivor 2024 spoiler 10/1: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί στο αποψινό επεισόδιο

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.