The Voice: Restart από την επόμενη σεζόν στον ΣΚΑΪ – Ποιους θέλει το κανάλι για την κριτική επιτροπή

6 Μαρτίου, 2024


Έλειψε στο πρώτο μισό της σεζόν το The Voice από τον ΣΚΑΪ, κάτι που φάνηκε από τις προτιμήσεις του κοινού, που στράφηκε αποκλειστικά στη μυθοπλασία για φέτος. Ήταν ειλημμένη απόφαση του σταθμού από πέρσι να «ξεκουραστεί» το talent show για μία σεζόν, ώστε να επιστρέψει ανανεωμένο στα μάτια του κόσμου και με περισσότερα νέα ταλέντα.Η ώρα για τις οντισιόν πλησιάζει, καθώς όπως μετέφερε ο Νίκος Γεωργ…

...ιάδης μέσα από την εκπομπή Πρωινό Σουσού στο Open, πλέον το The Voice έχει πάρει το «πράσινο φως» από τον ΣΚΑΪ για ξεκινήσει εκ νέου γυρίσματα και αυτή τη στιγμή η παραγωγή βρίσκεται σε αναζήτηση ονομάτων που θα στελεχώσουν την κριτική επιτροπή.Αυτούς θέλει ο ΣΚΑΪ για την κριτική...

Έλειψε στο πρώτο μισό της σεζόν το The Voice από τον ΣΚΑΪ, κάτι που φάνηκε από τις προτιμήσεις του κοινού, που στράφηκε αποκλειστικά στη μυθοπλασία για φέτος. Ήταν ειλημμένη απόφαση του σταθμού από πέρσι να «ξεκουραστεί» το talent show για μία σεζόν, ώστε να επιστρέψει ανανεωμένο στα μάτια του κόσμου και με περισσότερα νέα ταλέντα.

Η ώρα για τις οντισιόν πλησιάζει, καθώς όπως μετέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή Πρωινό Σουσού στο Open, πλέον το The Voice έχει πάρει το «πράσινο φως» από τον ΣΚΑΪ για ξεκινήσει εκ νέου γυρίσματα και αυτή τη στιγμή η παραγωγή βρίσκεται σε αναζήτηση ονομάτων που θα στελεχώσουν την κριτική επιτροπή.

Κριτική επιτροπή The Voice

Αυτούς θέλει ο ΣΚΑΪ για την κριτική επιτροπή του The Voice

Σύμφωνα με τον ίδιο η παραγωγή θέλει να επαναφέρει την αρχική κριτική επιτροπή, δηλαδή την Έλενα Παπαρίζου, τον Σάκη Ρουβά, τον Κωστή Μαραβέγια και τον Πάνο Μουζουράκη. Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν και η μακροβιότερη σύνθεση στο talent show, ενώ όπως αναφέρθηκε και στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Open, η χημεία τους ήταν τόσο επιτυχημένη, που στο εξωτερικό είχαν ζητήσει δείγματα ώστε να βασίσουν πάνω τους μελλοντικά casting για κριτές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.