Πρωτοχρονιά: Ο πλανήτης υποδέχεται το 2024 – «Καλή χρονιά» σε Νέα Ζηλανδία και Αυστραλία (video)

31 Δεκεμβρίου, 2023


Με φαντασμαγορικό τρόπο ξεκίνησε να μπαίνει το 2024 στις πρώτες περιοχές του πλανήτη, με τα πυροτεχνήματα σε Νέα Ζηλανδία και Αυστραλία να βάφουν τον νυχτερινό ουρανό με εντυπωσιακά χρώματα. Τα νησιά Κιριμπάτι είναι το πρώτο μέρος του πλανήτη που υποδέχθηκε το νέο έτος.Με την ευκαιρία, δείτε το απίστευτο σκηνικό με αστυνομικό που σκότωσε γυναίκα που είχε καλέσει βοήθεια για ενδοοικογενειακή βία.Τα…

... νησιά δεν ήταν πάντα το πρώτο μέρος του κόσμου που έβλεπε το νέο έτος. Αυτό συμβαίνει από το 1995, όταν το Κιριμπάτι άλλαξε τη γραμμή ημερομηνίας, έτσι ώστε όλα τα νησιά του να έχουν την ίδια μέρα την ίδια ώρα και να κερδίζουν τους τουρίστες που θέλουν να γιορτάσουν πρώτοι στον...

Με φαντασμαγορικό τρόπο ξεκίνησε να μπαίνει το 2024 στις πρώτες περιοχές του πλανήτη, με τα πυροτεχνήματα σε Νέα Ζηλανδία και Αυστραλία να βάφουν τον νυχτερινό ουρανό με εντυπωσιακά χρώματα. Τα νησιά Κιριμπάτι είναι το πρώτο μέρος του πλανήτη που υποδέχθηκε το νέο έτος.

Με την ευκαιρία, δείτε το απίστευτο σκηνικό με αστυνομικό που σκότωσε γυναίκα που είχε καλέσει βοήθεια για ενδοοικογενειακή βία.

Τα νησιά δεν ήταν πάντα το πρώτο μέρος του κόσμου που έβλεπε το νέο έτος. Αυτό συμβαίνει από το 1995, όταν το Κιριμπάτι άλλαξε τη γραμμή ημερομηνίας, έτσι ώστε όλα τα νησιά του να έχουν την ίδια μέρα την ίδια ώρα και να κερδίζουν τους τουρίστες που θέλουν να γιορτάσουν πρώτοι στον κόσμο την Πρωτοχρονιά.

Με πυροτεχνήματα διάρκειας πέντε λεπτών ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την υποδοχή του νέου έτους στη Νέα Ζηλανδία με το Όκλαντ, την πρώτη μεγάλη πόλη, να ανοίγει τον χορό των εορτασμών.

Χιλιάδες συγκεντρώθηκαν στον Sky Tower για να απολαύσουν τα φαντασμαγoρικά πυροτεχνήματα.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.