Πέθανε ο αδερφός του Στέλιου Ρόκκου! Πνίγηκε κατά τη διάρκεια ψαρέματος στη Λήμνο

31 Δεκεμβρίου, 2023


Τραγωδία σημειώθηκε με τον αδελφό του γνωστού τραγουδιστή Στέλιου Ρόκκου που πνίγηκε στη διάρκεια ψαρέματος στη θάλασσα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας που ήταν ψαράς έχασε τη ζωή του σε θαλάσσια περιοχή της Λήμνου.Πολύ δύσκολες στιγμές περνά η οικογένεια του άνδρα και σε συμπαράσταση προς τον αδελφό του και τραγουδιστή, το κέντρο όπου τραγουδάει ο τελευταίος, το Barbarella, έστειλε σ…

...υλλυπητήριο μήνυμα: «Στη δύσκολη αυτή στιγμή, όλοι εμείς στο barbarella βρισκόμαστε δίπλα στον Στέλιο Ρόκκο».Σημειώνεται ότι άλλη μια τραγική απώλεια είχε βιώσει ο τραγουδιστής όταν το 2021 είχε χάσει και τον άλλο του αδερφό. Επίσης, σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Στέλιος Ρόκκος συγκλόνισε...

Τραγωδία σημειώθηκε με τον αδελφό του γνωστού τραγουδιστή Στέλιου Ρόκκου που πνίγηκε στη διάρκεια ψαρέματος στη θάλασσα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας που ήταν ψαράς έχασε τη ζωή του σε θαλάσσια περιοχή της Λήμνου.

Πολύ δύσκολες στιγμές περνά η οικογένεια του άνδρα και σε συμπαράσταση προς τον αδελφό του και τραγουδιστή, το κέντρο όπου τραγουδάει ο τελευταίος, το Barbarella, έστειλε συλλυπητήριο μήνυμα: «Στη δύσκολη αυτή στιγμή, όλοι εμείς στο barbarella βρισκόμαστε δίπλα στον Στέλιο Ρόκκο».

Σημειώνεται ότι άλλη μια τραγική απώλεια είχε βιώσει ο τραγουδιστής όταν το 2021 είχε χάσει και τον άλλο του αδερφό. Επίσης, σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Στέλιος Ρόκκος συγκλόνισε μιλώντας για την “άγνωστη” περιπέτεια της υγείας του.

«Ένιωσε μία έντονη αδιαθεσία… Δεν υπάρχει καμία…» – Ανατριχιάζει η σύζυγος του Στέλιου Ρόκου για το πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή (Video)

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε από την Λήμνο στην Αθήνα ο Στέλιος Ρόκκος με συμπτώματα που παρέπεμαν σε έμφραγμα.

Οι άνθρωποι από το περιβάλλον του ηθοποιού με ανάρτηση στα social media ενημέρωσαν πως όλα είναι καλύτερα πλέον με την υγεία του, κάτι που επιβεβαίωσε και η σύζυγός του στο Open. Η Λελέ Γκόφα μίλησε στο Open Weekend για την περιπέτεια υγείας του Στέλιου Ρόκκου.

«Ένιωσε μία έντονη αδιαθεσία… Δεν υπάρχει καμία…»

«Το βράδυ της Παρασκευής ένιωσε μία έντονη αδιαθεσία και μεταφερθήκαμε εκτάκτως από Λήμνο – Αθήνα. Περάσαμε μια περιπέτεια όμως πλέον είναι καλά. Ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα. Δεν υπάρχει καμία επιπλοκή και πλέον αναρρώνει. Το μαγαζί θα μείνει κλειστό αυτό το διήμερο και επιστρέφουμε την επόμενη βδομάδα πρώτο θεός!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.