Survivor 2024 spoiler 29/12: 5 γυναίκες, 6 άνδρες και το 1 ερωτηματικό – Αυτοί είναι οι διάσημοι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης στο ΣΚΑΪ (photo)

30 Δεκεμβρίου, 2023


Survivor 2024 spoiler 29/12: 5 γυναίκες, 6 άνδρες και το 1 ερωτηματικό. Αυτοί είναι οι διάσημοι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης στο ΣΚΑΪ.Το Survivor επιστρέφει μέσα από τον ΣΚΑΪ για 7η χρονιά και όπως έχει γίνει γνωστό η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 7 Ιανουαρίου με τον Γιώργο Λιανό στην παρουσίαση. Στον Άγιο Δομίνικο θα ταξιδέψουν στην πρώτη φάση 24 παίκτες, από αυτούς, οι 12 θα είν…

...αι Διάσημοι. Παράλληλα, μία άκρως επιτυχημένη και διάσημη Ελληνίδα αθλήτρια θέλει στον Άγιο Δομίνικο ο Ατζούν.Μάλιστα, όλα δείχνουν πως έχουμε επιτέλους τη λίστα με την ομάδα που θα απαρτίσει τους Διάσημους! Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφόρησαν πριν λίγες ώρες στα social media θα...

Survivor 2024 spoiler 29/12: 5 γυναίκες, 6 άνδρες και το 1 ερωτηματικό. Αυτοί είναι οι διάσημοι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης στο ΣΚΑΪ.

Το Survivor επιστρέφει μέσα από τον ΣΚΑΪ για 7η χρονιά και όπως έχει γίνει γνωστό η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 7 Ιανουαρίου με τον Γιώργο Λιανό στην παρουσίαση. Στον Άγιο Δομίνικο θα ταξιδέψουν στην πρώτη φάση 24 παίκτες, από αυτούς, οι 12 θα είναι Διάσημοι. Παράλληλα, μία άκρως επιτυχημένη και διάσημη Ελληνίδα αθλήτρια θέλει στον Άγιο Δομίνικο ο Ατζούν.

Μάλιστα, όλα δείχνουν πως έχουμε επιτέλους τη λίστα με την ομάδα που θα απαρτίσει τους Διάσημους! Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφόρησαν πριν λίγες ώρες στα social media θα δούμε στον Άγιο Δομίνικο τόσο ολοκαίνουργια πρόσωπα όσο και παίκτες από τους προηγούμενους κύκλους.

Αυτοί είναι οι διάσημοι παίκτες του Survivor 2024

Ανάμεσα στα ονόματα διαβάζουμε τους: Τζέιμς Καφετζής, Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Όλγα Πηλιάκη, Σάββας Γκέντσογλου, Αλέξης Παππάς, Χρήστος Βολικάκης, Παύλος Παπαδόπουλος (Power of Love), Νίκος Γκάνος, Μαρία Αντωνά, Κρίστη Καθάργια.

Survivor 2024 spoiler: Ο Τζέιμς Καφετζής ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο; «Μου έκαναν πρόταση! Τα λεφτά ήταν πολύ καλά, αλλά… αν έδειχναν τι γίνεται off camera…»

Survivor 2024 spoiler: Ο νέος κύκλος του Survivor έρχεται και μάλιστα, όλα δείχνουν ότι θα κάνει πρεμιέρα την πρώτη εβδομάδα του νέου χρόνου με το όνομα του Τζέιμς Καφετζή να βρίσκεται στη λίστα, όσουν επιθυμεί η παραγωγή να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Τζέιμς Καφετζής ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο;

Ο Τζέιμς Καφετζής μίλησε στο «Πρωινό Σουσού» για το αν ετοιμάζει βαλίτσες, το κίνητρό του, αλλά και τον Τριαντάφυλλο. Παράλληλα, μία άκρως επιτυχημένη και διάσημη Ελληνίδα αθλήτρια θέλει στον Άγιο Δομίνικο ο Ατζούν.

«Μου έκαναν πρόταση, ήταν πολύ καλή. Τα λεφτά ήταν πολύ καλά, αλλά ξέρεις τι είναι καλύτερο από τα καλά λεφτά; Τα πάρα πολλά λεφτά», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του Open.

«Το κίνητρο για να μπω για δεύτερη φορά είναι το οικονομικό. Παίκτες σαν τη Δαλάκα που ήταν πολύ καλή αγωνιστικά και εγώ που κάνω γκελ στον κόσμο, θα βοηθηθούμε και θα βοηθήσουμε με τη συμμετοχή μας το reality», τόνισε ο Τζέιμς Καφετζής.

«Μου έλεγαν ότι είμαι στρατηγικός παίκτης. Θεωρώ ότι θα ταίριαζα σε ένα στρατηγικό παιχνίδι», δήλωσε και πρόσθεσε: «Αν πάω στο Survivor θέλω να είναι και ο Τριαντάφυλλος. Είναι μεγάλη αλήθεια ότι θα έκανε 80% τηλεθέαση το παιχνίδι, αν έδειχναν τι γίνεται off camera».

«Υπήρχαν χαρακτήρες που άλλαζαν συμπεριφορά μπροστά στην κάμερα», τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.