Έκτακτο – Δεν άντεξε. Νεκρός ο αστυνομικός που δέχτηκε επίθεση με την ναυτική φωτοβολίδα

27 Δεκεμβρίου, 2023


Ο 31χρονος κατέληξε πρίν απο λίγο ύστερα από πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.   Ωστόσο, ο άτυχος αστυνομικός δεν τα κατάφερε και έφυγε απο την ζωή συνεπεία των βαρύτατων τραύματων του.

ισμός του από τα κατασταλτικά φάρμακα προκειμένου αμέσως μετά τα Χριστούγεννα να προχωρήσουν σε τεστ νευρολογικής λειτουργίας.   Ωστόσο, ο άτυχος αστυνομικός δεν τα κατάφερε και έφυγε απο την ζωή συνεπεία των βαρύτατων τραύματων του. Το διαβάσαμε εδώ

Ο 31χρονος κατέληξε πρίν απο λίγο ύστερα από πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

 

  • Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν πριν πέντε μέρες, οι γιατροί περίμεναν να καθαρίσει ο οργανισμός του από τα κατασταλτικά φάρμακα προκειμένου αμέσως μετά τα Χριστούγεννα να προχωρήσουν σε τεστ νευρολογικής λειτουργίας.

 

 

Ωστόσο, ο άτυχος αστυνομικός δεν τα κατάφερε και έφυγε απο την ζωή συνεπεία των βαρύτατων τραύματων του.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.