Τραγική κατάληξη για το 31χρονο παλικάρι: Πέθανε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από τη φωτοβολίδα στα επεισόδια του Ρέντη

27 Δεκεμβρίου, 2023


Άφησε την τελευταία του πνοή ο 31χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ, ο οποίος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά κατά την διάρκεια επεισοδίων με οπαδούς έξω από κλειστό γuμναστήριο της Νίκαιας “Μελίνα Μερκούρη”, όπου διεξαγόταν αγώνας βόλεϊ μεταξύ των ομάδων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.Ο αστυνομικός δέχθηκε φωτοβολίδα ευθείας βολής στον μηρό και από τα πρώτα λεπτά του τραυματισμού του είχε πέσει σε κώμα λό…

...γω της εκτεταμένης αιμορραγίας (είχε υποστεί αιμορραγικό σοκ).Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας παρότι δεν εφημέρευε, καθώς είχε ήδη χάσει στις αισθήσεις του και δεν υπήρχε άλλος χρόνος. Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου και συνολικά...

Άφησε την τελευταία του πνοή ο 31χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ, ο οποίος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά κατά την διάρκεια επεισοδίων με οπαδούς έξω από κλειστό γuμναστήριο της Νίκαιας “Μελίνα Μερκούρη”, όπου διεξαγόταν αγώνας βόλεϊ μεταξύ των ομάδων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ο αστυνομικός δέχθηκε φωτοβολίδα ευθείας βολής στον μηρό και από τα πρώτα λεπτά του τραυματισμού του είχε πέσει σε κώμα λόγω της εκτεταμένης αιμορραγίας (είχε υποστεί αιμορραγικό σοκ).

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας παρότι δεν εφημέρευε, καθώς είχε ήδη χάσει στις αισθήσεις του και δεν υπήρχε άλλος χρόνος. Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου και συνολικά της νοσηλείας του υπέστη τρεις ανακοπές και επανήλθε χάρη στις προσπάθειες των γιατρών.

Από τους γιατρούς διαπιστώθηκαν εκτεταμένες μυϊκές καταστροφές στο πόδι του αστυνομικού, ενώ βρέθηκε και αφαιρέθηκε μεταλλική βολίδα διαστάσεων 5Χ2Χ2cm και άλλα μεταλλικά θραύσματα στην περιοχή των μηριαίων αγγείων.

Πέθανε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε: Ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας «έσβησε» στα 81 του – Η ανακοίνωση της οικογένειας

Τον θάνατο του πρώην υπουργού Οικονομίας της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης η οικογένειά του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της οικογένειας ο 81χρονος πολιτικός πέθανε στο σπίτι του βράδυ της Τρίτης (26/12). Όπως μεταδίδει το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων ο Σόιμπλε άφησε την τελευταία του πνοή «ειρηνικά» στις 8 το βράδυ της Τρίτης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.