Κηδεία Βασίλη Καρρά: Καταρρακωμένος και με το βλέμμα κενό ο αδερφός του (Βίντεο)

27 Δεκεμβρίου, 2023


Αυτή την ώρα η σορός του Βασίλη Καρρά βρίσκεται στην εκκλησία στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπου φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές του λένε το τελευταίο αντίο. Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του και η κόρη του, με την γυναίκα του να τον συνοδεύει με την νεκροφόρα στον Ιερό Ναό.Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι και ο αδερφός του, ο οποίος έφτασε υποβασταζόμενος στην εκκλησία και με το βλέμμα κενό. Άλλωστε …

...πριν μερικές ημέρες όταν είχε μιλήσει για εκείνον, είχε δείξει να είναι αισιόδοξος για την κατάσταση του.Η στιγμή που φτάνει στην κηδεία του Βασίλη Καρρά ο αδερφός του«Δεν είμαι σε θέση αυτή τη στιγμή να πω κάποια κουβέντα. Σας παρακαλώ, σας ικετεύω, δεν έχω κουράγιο να μιλήσω»,...

Αυτή την ώρα η σορός του Βασίλη Καρρά βρίσκεται στην εκκλησία στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπου φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές του λένε το τελευταίο αντίο. Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του και η κόρη του, με την γυναίκα του να τον συνοδεύει με την νεκροφόρα στον Ιερό Ναό.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι και ο αδερφός του, ο οποίος έφτασε υποβασταζόμενος στην εκκλησία και με το βλέμμα κενό. Άλλωστε πριν μερικές ημέρες όταν είχε μιλήσει για εκείνον, είχε δείξει να είναι αισιόδοξος για την κατάσταση του.

Η στιγμή που φτάνει στην κηδεία του Βασίλη Καρρά ο αδερφός του

«Δεν είμαι σε θέση αυτή τη στιγμή να πω κάποια κουβέντα. Σας παρακαλώ, σας ικετεύω, δεν έχω κουράγιο να μιλήσω», είχε πει χθες 26/12 στο λαϊκό προσκύνημα.

Δείτε εδώ live την κηδεία!

«Ο καρκίνος τον έλιωσε! Είχε κάνει πολλές μεταστάσεις»

Ο Γιώργος Λιάγκας που μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 μεταφέρει λεπτό προς λεπτό το κλίμα από το τελευταίο αντίο, έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με την υγεία του πριν πεθάνει. Όπως είπε ο καρκίνος είχε κάνει μετάσταση και σε άλλα σημεία.

«Ενώ όλοι γνωρίζαμε τη σοβαρότητα της κατάστασής του, στην πλειοψηφία των μέσων το σεβαστήκαμε, δεν λέγαμε λεπτομέρειες για την μεγάλη μάχη. Γνώριζαν όλοι ότι το τέλος του Βασίλη Καρρά, δυστυχώς, είναι αναπόφευκτο. Η πορεία προς τον θάνατο ήταν μοιραία, δεν υπήρχε καμία ελπίδα από τους γιατρούς. Το θέμα ήταν πόσο θα το καθυστερήσουν. Τελικά ένας καλός άνθρωπος επέλεξε να φύγει μια σημαντική ημέρα, παραμονή Χριστουγέννων.

Οι επιπλοκές του κορωνοϊού τον οδήγησαν στον θάνατο, ωστόσο είναι σίγουρο ότι ο καρκίνος είναι αυτός που τελικά τον έλιωσε τον άνθρωπο κυριολεκτικά, είχε κάνει πολλές μεταστάσεις. Παρότι έδινε μάχη δυόμισι χρόνια, δεν άντεξε και έφυγε την παραμονή των Χριστουγέννων», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Βασίλη Καρρά.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.