Βασίλης Καρράς: Καταρρακωμένος ο Αχιλλέας Μπeος στην εξόδιο ακολουθία – «Ο κόσμος κλαίει μέσα στην εκκλησία»

27 Δεκεμβρίου, 2023


Στο πλευρό της οικογένειας του Βασίλη Καρρά βρίσκεται ο Αχιλλέας Μπeος, καθώς εκτός από καλοί φίλοι ήταν και κουμπάροι. Ο δήμαρχος Βόλου είναι πλάι στην σύζυγο και την κόρη του σπουδαίου τραγουδιστή ήδη από χθες 25/12 όταν η σορός του μεταφέρθηκε στον οίκο τελετών. Σήμερα λοιπόν, όταν έφτασε στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στην Θεσσαλονίκη, έκανε δηλώσεις στις κάμερες.Καταρρακωμένος από τον χαμό του φί…

...λο του, μετέφερε το κλίμα που επικρατεί μέσα στην εκκλησία, ενώ μίλησε προς το πρόσωπο του με τα πιο όμορφα λόγια, όπως άλλωστε μιλούν όσοι τον γνωρίζουν.Οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου για τον Βασίλη Καρρά«Δεν υπάρχουν λόγια, όλος αυτός ο κόσμος πραγματικά και μέσα κλαίνε όλες...

Στο πλευρό της οικογένειας του Βασίλη Καρρά βρίσκεται ο Αχιλλέας Μπeος, καθώς εκτός από καλοί φίλοι ήταν και κουμπάροι. Ο δήμαρχος Βόλου είναι πλάι στην σύζυγο και την κόρη του σπουδαίου τραγουδιστή ήδη από χθες 25/12 όταν η σορός του μεταφέρθηκε στον οίκο τελετών. Σήμερα λοιπόν, όταν έφτασε στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στην Θεσσαλονίκη, έκανε δηλώσεις στις κάμερες.

Καταρρακωμένος από τον χαμό του φίλο του, μετέφερε το κλίμα που επικρατεί μέσα στην εκκλησία, ενώ μίλησε προς το πρόσωπο του με τα πιο όμορφα λόγια, όπως άλλωστε μιλούν όσοι τον γνωρίζουν.

Οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου για τον Βασίλη Καρρά

«Δεν υπάρχουν λόγια, όλος αυτός ο κόσμος πραγματικά και μέσα κλαίνε όλες οι ηλικίες. Ο φίλος μου, ο κουμπάρος μου, ο συνεργάτης μου δεν έφυγε. Εδώ είναι. Όλη η Ελλάδα ακούει τα τραγούδια του. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος έβαλε τη νεολαία επί δεκαετίες στο λαϊκό τραγούδι. Θα τον θυμόμαστε για πάντα, θα είναι μέσα στην καρδιά μας. Ήταν ένας απλός λαϊκός άνθρωπος. Τον λατρεύει όλη η Ελλάδα, πόσο μάλιστα εμείς που ζήσαμε δίπλα του και κάναμε πολλά πράγματα. Τα λόγια είναι φτώχεια», δήλωσε ο Αχιλλέας Μπeος για τον Βασίλη Καρρά.

Δείτε επίσης: H σύζυγος του πλάνταξε στο κλάμα στην αγκαλιά της κόρης τους – Φωτογραφίες από το λαϊκό προσκύνημα

Η ανάρτηση που είχε κάνει λίγες ώρες νωρίτερα ο Αχιλλέας Μπeος

«Η σημερινή μέρα, παραμονή των Χριστουγέννων έμελλε να είναι μια από τις θλιβερές ση ζωή μου. Έφυγε από κοντά μας, μετά τη γενναία μάχη που έδωσε, ο Βασίλης Καρράς. Φίλος αδελφικός, κουμπάρος, συνεργάτης.

Αγαπημένος κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας, αφού εκτός από τη μεγάλη του καλλιτεχνική οντότητα υπήρξε ένα σπουδαίος άνθρωπος. Τα λόγια για τον Βασίλαρο, όπως οι θαυμαστές του τον αποκαλούσαν, είναι φτωχά και λίγα. Ολοι μας σήμερα χάνουμε από κάτι. Σε λίγη ώρα θα είμαι στη Θεσσαλονίκη, δίπλα στην οικογένειά του, τη γυναίκα και την κόρη του, συμμετεχοντας στο βαρύ πένθος τους», έγραψε.

Βασίλης Καρράς Αχιλλέας Μπeος

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.